Ποια είναι η 12αδα της Γερμανίας που θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες
i

©InTime

Ποια είναι η 12αδα της Γερμανίας που θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γιάννης Πάλλας 18:04 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 12.07.2024

Με τον Ντένις Σρέντερ και τα αδέρφια Βάγκνερ θα παραταχθεί η Γερμανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την ανακοίνωση της τελικής 12αδας

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Γερμανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα παραταχθεί με όλα τα αστέρια της με τα οποία στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια στις Φιλιππίνες.

Η Γερμανία θα αντιμετωπίσει στην πρώτη φάση των ομίλων την οικοδέσποινα Γαλλία, την Βραζιλία και την Ιαπωνία με στόχο ένα από τα εισιτήρια που θα την φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στα μετάλλια.

Ο προπονητής της Γερμανικής ομάδας Γκόρντον Χέρμπερτ επέλεξε τους 12 παίκτες που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Λίλ είναι οι: Άιζακ Μπόνγκα (Παρτιζάν), Όσκαρ Ντα Σίλβα (Μπάγερν Μονάχου), Νιλς Γκιφάι (Μπάγερν Μονάχου), Μάοντο Λο (Αρμάνι Μιλάνο), Αντρέας Ομπστ (Μπάγερν Μονάχου), Ντένις Σρέντερ (Τορόντο Ράπτορς), Ντάνιελ Τάις (Νιου Όρλεαντ Πέλικανς), Γιοχάνες Τίμαν (Άλμπα Βερολίνου), Γιοχάνες Βόιτμαν, Φραντς Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ), Μόριτς Βάγκνερ (Ορλάντο Μάτζικ), Νικ Βάιλερ-Μπαμπ (Μπάγερν Μονάχου).

Με το ρόστερ να είναι πλήρες η Γερμανία θέλει να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο Ολυμπιακό τουρνουά. Γνωρίζει πως είναι δύσκολα δεδομένου ότι οι ομάδες είναι όλες πλήρεις, αλλά ο Παγκόσμιος τίτλος στις Φιλιππίνες και η παρουσία όλων των σούπερ σταρ στο γερμανικό ρόστερ δίνουν μια αίσθηση υπεροχής.

Το βίντεο της παρουσίασης της 12αδας:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });