O Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα κάνει poster το.... poster dunk πάνω από τον ΛεΜπρόν! (vid)

Γκέρσον Γιαμπουσέλε

i

© FIBA

O Γκέρσον Γιαμπουσέλε θα κάνει poster το.... poster dunk πάνω από τον ΛεΜπρόν! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:01 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:01 - 11.08.2024

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε κάρφωσε πάνω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και έχει σκοπό να θυμάται για πάντα αυτή τη φάση!

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε μίλησε για το απίθανο κάρφωμά του πάνω από τον ΛεΜπρόν στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον διεθνή φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει σκοπό να το κάνει… αφίσα στο σπίτι του!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε:

Για το κάρφωμα στον Λεμπρόν: «Ως προς το κάρφωμά μου στον Λεμπρόν, δεν είχα άλλη επιλογή. Όταν τον είδα είπα στον εαυτό μου ότι είτε θα καρφώσω είτε θα με κάνει μπλοκ. Θα το βάλω αφίσα στο σπίτι μου».

Για το ασημένιο μετάλλιο: «Το πρόβλημα με το ασημένιο μετάλλιο είναι ότι χάνεις και μετά πρέπει να γελάσεις. Είναι ένα δύσκολο συναίσθημα αλλά δε θα το αντάλλαζα με την τρίτη θέση. Πραγματικά δεν ήταν εύκολο μετάλλιο. Το κυνηγήσαμε και το αξίζαμε. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Παλέψαμε και σεβαστήκαμε τη φανέλα που φοράμε. Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Για το ματς με την Αμερική: «Δώσαμε όσα είχαμε παρά την κούραση. Κάναμε μερικά μικρά λάθη και με μεγάλες χώρες όπως η Αμερική, με τρομερούς παίκτες όπως ο Στεφ Κάρι, ο οποίος πήρε... φωτιά στο τέλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παρά να είσαι ένας απλός θεατής. Τους δημιουργήσαμε ωστόσο προβλήματα, ξέραμε ότι είχαν αμφιβολίες».

«Βασιλιάς» σε όλα του: MVP του Ολυμπιακού Τουρνουά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Γιάννης

«Βασιλιάς» σε όλα του: MVP του Ολυμπιακού Τουρνουά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα ο Γιάννης

Η Team USA έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να αναδεικνύεται MVP, την ώρα που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε θέση στην δεύτερη κορυφαία πεντάδα του τουρνουά.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });