Ανησυχία στη Γαλλία, πονάει στο γόνατο ο Γιαμπουσέλε

Γιαμπουσέλε

i

/©Intime

Ανησυχία στη Γαλλία, πονάει στο γόνατο ο Γιαμπουσέλε

Γιάννης Πάλλας 21:47 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 10.07.2024

Εκτός προπονήσεων της Γαλλίας βρίσκεται ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

«Παγωμάρα» επικρατεί στο στρατόπεδο της Γαλλίας, καθώς ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και βγήκε νοκ άουτ από τις προπονήσεις των «μπλε»!

Οι Γάλλοι έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που φιλοξενούν στη χώρα τους και βλέπουν ένα από τα δυνατά «χαρτιά» τους να βγαίνει προσωρινά νοκ άουτ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γαλλικής Ομοσπονδίας, υπήρξε πρόβλημα με το γόνατο του Γκέρσον Γιαμπουσέλε και ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε εκτός προπονήσεων.

Μάλιστα, γι' αυτό τον λόγο κλήθηκε στις προπονήσεις ο Τζέιλεν Χορντ, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μπορεί να μην έχει φανεί ακόμη το μέγεθος του προβλήματος του Γιαμπουσέλε, ωστόσο, εκτιμούν στο στρατόπεδο των «μπλε» πως δεν είναι κάτι που εμπνέει ανησυχία.

Μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων η Γαλλία έχει να δώσει φιλικά κόντρα σε Σερβία (12/7), Καναδά (19/7) και Αυστραλία (21/7).

Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε παρακολουθείται επισταμένως από το ιατρικό επιτελείο της Γαλλικής ομάδας και η κατάσταση του θα αξιολογείται καθημερινά, ώστε να υπάρχει σαφής εικόνα της πορείας της υγείας του.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });