Γιαννιώτης για Κυνηγάκη: «Εκπλήσσομαι λίγο με όσα είπε - Μόνος του ήρθε στην Κέρκυρα»

Γιαννιώτης για Κυνηγάκη: «Εκπλήσσομαι λίγο με όσα είπε - Μόνος του ήρθε στην Κέρκυρα»

Sportal newsroom 11:13 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 09.08.2024

Ο προπονητής του Άλκη Κυνηγάκη, Σπύρος Γιαννιώτης σχολίασε όσα είπε ο 26χρονος κολυμβητής μετά το τέλος του αγώνα.

Το ξέσπασμα του Άλκη Κυνηγάκη κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του σχολίασε ο Σπύρος Γιαννιώτης. Ο θρύλος της κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και ασημένιος Ολυμπιονίκης στα 10χλμ. του αθλήματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο αλλά και προπονητής του 26χρονου κολυμβητή ανέφερε πως του προκάλεσε έκπληξη όσα είπε.

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Συγκλόνισε ο Άλκης Κυνηγάκης με τις δηλώσεις του. «Ένα εθνόσημο είναι, μια Ελλάδα είναι, στα δύσκολα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Στα εύκολα πανηγυρτζήδες. Ας τα ακούσουν όσοι πρέπει και ξέρουν ποιοι είναι».

«Ειναι φορτισμένος. Έχουμε βοηθήσει όσο μπορούμε περισσότερο και μάλιστα ό,τι έχουμε ζητήσει το έχουμε από την Ομοσπονδία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το ξέσπασμα. Δε θέλω να σχολιάσω. Αν τα θεωρεί έτσι, καλώς. Καταλαβαίνω πάντως ότι υπάρχει σημαντική βοήθεια στα παιδιά. Τα αποτελέσματα φαίνονται. Και στην πισίνα, στα πλασαρίσματα, το μετάλλιο του Χρήστου. Εκπλήσσομαι λίγο. Σίγουρα η κριτική βοηθάει και μας κάνει καλύτερους. Αλλά βοηθάμε όσο το δυνατόν περισσότερο τους αθλητές. Με μεγαλύτερη θέληση και οικονομική ενίσχυση θα έρθουν περισσότερα.

Δε θα μιλήσω άλλο για τον Άλκη για το πως νιώθει. Έχει ένταση μέσα του για τον αγώνα, κυνηγούσε πολλά περισσότερα. Η προπόνησή του ήταν για κάτι μεγαλύτερο. Είχε και μεγάλους αντιπάλους. Όσον αφορά την Κέρκυρα, ήρθε εκεί να προπονείται μαζί μου γιατί το διάλεξε ο ίδιος. Να τον προπονώ εγώ. Για εμένα δεν ήταν σκοπός να κάνω προπονητική. Έχω άλλον ρόλο στην Ομοσπονδία, τεχνικός σύμβουλος. Πιο ευρύτερο ρόλο. Αλλά ήθελα να τον βοηθήσω. Ήρθε στην Κέρκυρα από επιλογή για να κάνει προπόνηση μαζί μου. Βελτιωμένος είναι, το αποτέλεσμα δεν το δείχνει, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός.

Προσπαθήσαμε πολύ και οι δύο. Κι εγώ από τη δική μου πλευρά να είμαι εκεί, πάρα πολλές ώρες μακριά από την οικογένειά μου. Κουράστηκα πολύ και ψυχολογικά, αλλά ήθελα να προσπαθήσουμε. Να φτάνει και να διεκδικεί κάτι τόσο όμορφο. Κυνηγούσε πολύ τις προπονήσεις. Ταιριάξαμε πολύ για να μπορέσουμε να βγάλουμε το καλύτερο που μπορούμε».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });