To μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Παρασκευή και το κρίσιμο ραντεβού με την Αυστραλία

To μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο για την Παρασκευή και το κρίσιμο ραντεβού με την Αυστραλία

Γιώργος Γαβριλάκης 23:16 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:17 - 30.07.2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναγνωρίζει την δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει η εθνική ομάδα στο Ολυμπιακό Τουρνούα, αλλά... σηκώνει το κεφάλι και κοιτάει κατάματα την Αυστραλία.

Οι δύο ήττες στα πρώτα δύο ματς, μία από τον Καναδά και μία από την Ισπανία, έχουν πάρει από τα... χέρια της Εθνικής ομάδας τις πιθανότητες πρόκρισης και της έχουν βάλει μέσα σε ένα καζάνι που για να βράσει νόστιμο φαγητό θα πρέπει να παραχωρηθούν υλικά και από τους αντιπάλους μας.

Υπάρχει όμως, η μαθηματική διαδρομή που μπορεί να μας οδηγήσει στην πρόκριση και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδειξε με τον τρόπο του πόσο πολύ αποφασισμένος είναι για να διεκδικήσει όσες ελπίδες έχουν απομείνει στην Ελλάδα ώστε να κάνει ένα... άλμα στο Ολυμπιακό Τουρνούα του Paris 2024.

Ο Τολιόπουλος είναι ίσως η μόνη απάντηση στο πρόβλημα - Η αλλαγή του με την Ισπανία και ο «τελικός» με την Αυστραλία

Ο Τολιόπουλος είναι ίσως η μόνη απάντηση στο πρόβλημα - Η αλλαγή του με την Ισπανία και ο «τελικός» με την Αυστραλία

Μία ομάδα, σαν αυτή της Εθνικής, που καθορίζεται από τα χαρίσματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία της είναι η παρουσία ικανών σουτέρ μακρινών αποστάσεων. Χαρακτηριστικό που ορίζει το παιχνίδι του Βασίλη Τολιόπουλου, που έτσι όπως δημιουργήθηκε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι ο καταλληλότερος παρτενέρ του Greek Freak.

Γι' αυτό και στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μερικές ώρες μετά την ήττα από τους Ίβηρες, αυτό που έγραψε ήταν «Την Παρασκευή πάμε ξανά». Υπονοώντας και νοώντας πως η ιστορία δεν έχει ολοκληρωθεί. Και πως η Αυστραλία θα βρεθεί απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα (στις 2 Αυγούστου) για να γραφτεί ο επίλογος ή ένα... λαμπερό κεφάλαιο.

Μέχρι τότε ανάπαυση και ψυχραιμία...

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });