Ο Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για να χριστεί σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Αντετοκούνμπο είναι το φαβορί για να χριστεί σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων

Sportal newsroom 23:17 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:20 - 07.07.2024

Ταυτόχρονα με την πρόκριση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να είναι ο σημαιοφόρος της αποστολής στο Παρίσι. Η οριστική απόφαση θα παρθεί την Τρίτη 9 Ιουλίου.

Από τη στιγμή που ο Μίλτος Τεντόγλου, αφού πρώτα ευχαρίστησε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την πρόταση, ακολούθως δεν δέχθηκε να είναι αυτός ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα στο... προσκήνιο εμφανίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Η εθνική ομάδα μπάσκετ πήρε την πρόκριση για το Παρίσι, μετά τη νίκη της επί της Κροατίας στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, πρόθεση της ΕΟΕ είναι να προτείνει στον σούπερ σταρ του NBA να ηγηθεί αυτός της αποστολής και εμφανιστεί πρώτος με τη σημαία στα χέρια στην τελετή που οι Γάλλοι έχουν προγραμματίσει να κάνουν στις όχθες του Σηκουάνα.

Τα πάντα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (9 Ιουλίου), τη μέρα που η Ολυμπιακοή Επιτροπή θα συνεδριάσει με κεντρικό θέμα το ποιος θα είναι τελικά ο σημαιοφόρος. Ο Greek Freak είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την τιμητική ευθύνη.

🏀 Τι Γιάννης τι.... Παπαγιάννης! Ελλάδα από ατσάλι, «τσάκισε» την Κροατία και πάει Παρίσι!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });