Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής της Αυστραλίας: «Είναι ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο»

Αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο προπονητής της Αυστραλίας: «Είναι ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο»

Sportal newsroom 17:44 - 30.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 30.07.2024

Απόλυτη αποθέωση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον προπονητή της εθνικής ομάδας της Αυστραλίας, Μπράιαν Γκούριαν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Greek Freak ως τον καλύτερο αθλητή στον κόσμο.

Η Αυστραλία γνώρισε την πρώτη ήττα της στον όμιλο των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς ο Καναδάς με ξέσπασμα στο τέταρτο δεκάλεπτο και σημείο αναφοράς την άμυνα κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να «κλειδώσει» θέση για τα προημιτελικά του τουρνουά.

Για τα «καγκουρό» όλη η προσοχή βρίσκεται στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής, κόντρα στην Ελλάδα, με τον Μπράιαν Γκούριαν να πλέκει το εγκώμιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο head coach της Αυστραλίας αναφέρθηκε στην παρουσία του ηγέτη των Μιλγουόκι Μπακς, τονίζοντας πως είναι ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο.

O προπονητής των Αυστραλών είπε με το πέρας του αγώνα: «Ο Καναδάς ανήκει στο παρελθόν πλέον και τώρα βρίσκεται μπροστά μας μία καινούργια πρόκληση. Θα είναι άλλη μία μάχη. Όλες οι προκλήσεις είναι διαφορετικές. Είναι πολύ καλοί στο σουτ από την περιφέρεια και στην κυκλοφορία της μπάλας, επωφελούνται στο σουτ από αυτήν. Έχουν τον καλύτερο αθλητή στον κόσμο και έναν εκ των κορυφαίων παικτών. Είναι γύρω από το καλάθι και ρολάρει παίζοντας με πλάτη, κάτι που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα από απόψε σε αυτό το παιχνίδι. Το καλό με αυτό το τουρνουά είναι ότι έχεις δύο μέρες ρεπό από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να καταστήσω σαφές στους παίκτες μου ότι όταν αφήνουν τα αποδυτήρια δεν είναι απλά ένα παιχνίδι αλλά ένα τουρνουά και το μέλλον μας σε αυτό έχει να κάνει με το επερχόμενο ματς»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });