Ο Γιάννης βλέπει ήδη την «επόμενη στάση», το Παρίσι!

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© Intime

Ο Γιάννης βλέπει ήδη την «επόμενη στάση», το Παρίσι!

Sportal newsroom 09:57 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 23.07.2024

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι προ των πυλών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε το δικό του μήνυμα, μετρώντας αντίστροφα για το μεγαλύτερο αθλητικό event.

Η προετοιμασία ανήκει στο παρελθόν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται προ των πυλών. Η Εθνική ομάδα επιστρέφει στο μεγαλύτερο αθλητικό event του κόσμου μετά το 2008 και αυτό αποτελεί ξεχωριστή στιγμή για κάθε ένα από τα μέλη της αποστολής. Η «γαλανόλευκη» έκανε ένα εξαιρετικό Προολυμπιακό Τουρνουά και τώρα μετράει αντίστροφα για τα παιχνίδια στο Παρίσι.

Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ο παίκτης που πήρε τη θέση του Κώστα Αντετοκούνμπο

Αυτή είναι η 12άδα της Εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Ο παίκτης που πήρε τη θέση του Κώστα Αντετοκούνμπο

Με το πέρας του αγώνα της Εθνικής κόντρα στην Σερβία ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστή την 12άδα της «γαλανόλευκης» που θα ταξιδέψει στη Λιλ, με τον Νίκο Χουγκάζ να παίρνει τη θέση του τραυματία Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δώσει τον τόνο στη φετινή προσπάθεια. Ο ηγέτης της «γαλανόλευκης», που θα είναι και σημαιοφόρος της φετινής προσπάθειας, επέστρεψε στη δράση στο παιχνίδι με την Σερβία, αλλά στο μυαλό του είναι ήδη τα παιχνίδια με Καναδά, Ισπανία και Αυστραλία. Κάτι που φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Το μήνυμα του Greek Freak ήταν σύντομο και άκρως περιεκτικό. «Επόμενη στάση, Παρίσι», έγραψε χαρακτηριστικά συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία με τον Νίκολα Γιόκιτς να παίζει άμυνα εναντίον του.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });