Οι θαυμαστές θεωρούν ότι μπορούν να «συντρίψουν» τον Μπολτ σε αγώνα 10 χλμ. μετά την παραδοχή του Τζαμαϊκανού (vid)

Γιουσέιν Μπολτ

Οι θαυμαστές θεωρούν ότι μπορούν να «συντρίψουν» τον Μπολτ σε αγώνα 10 χλμ. μετά την παραδοχή του Τζαμαϊκανού (vid)

Κώστας Τόπας 12:08 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:08 - 13.08.2024

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε μια παραδοχή για τις ικανότητές του στο τρέξιμο, δίνοντας στους θαυμαστές του ελπίδες να τον κερδίσουν σε μία πιθανή «μάχη».

Ο Γιουσέιν Μπολτ είναι οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και περήφανος κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ των ταχύτερων χρόνων των 100 και 200 ​​μέτρων όλων των εποχών.

Ο Τζαμαϊκανός έτρεξε 100 μέτρα στον απίστευτο χρόνο των 9,58 δευτερόλεπτων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2009, καθώς και σπριντ 200 μέτρων σε 19,19 δευτερόλεπτα στον ίδιο αγώνα.

Στα 100 μέτρα, κατέγραψε τελική ταχύτητα 44,72 χλμ./ώρα και είναι απίθανο για κάποιον να το καταρρίψει αυτό το ρεκόρ. Μάλιστα, χρειάζονται περίπου 15 δευτερόλεπτα για έναν μέσο άνθρωπο να τρέξει 100 μέτρα.

Ωστόσο, οι θαυμαστές του έχουν ελπίδα ότι θα μπορούσαν να τον περάσουν σε μεγαλύτερη απόσταση, αφού ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε ότι δεν έχει τρέξει ποτέ περισσότερο από 800 μέτρα.

Σε ένα βίντεο στο TikTok, ο Μπολτ ρωτήθηκε αν έτρεξε ποτέ πέντε ή δέκα χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια των «εύκολων ημερών» του και απάντησε: «Όχι. Έτρεξα 800 (μέτρα). Δεν κάνω γύρους».

Και αφού ο Μπολτ τόνισε την έλλειψη εμπειρίας στο τρέξιμο, οι θαυμαστές του κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσαν να τον κερδίσουν.

@domvc Someone asked the goat Usain Bolt if he ever ran a 5k or a 10k… #usainbolt #sprint #running #run ♬ original sound - Dom

Ο ένας έγραψε: «Μου δίνει ελπίδα ότι θα νικούσα τον Γιουσέιν Μπολτ σε έναν αγώνα 10 χιλιομέτρων». Ένας άλλος είπε: «Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στη ζωή. Αλλά νομίζω ότι μπορώ να νικήσω τον Μπολτ στα 10 χιλιόμετρα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });