Γκιώνης: «Το ταξίδι για το Λος Άντζελες ξεκινάει»
i

© Intime

Γκιώνης: «Το ταξίδι για το Λος Άντζελες ξεκινάει»

Sportal newsroom 18:21 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:21 - 09.08.2024

Με μία ανάρτησή του στο instagram, ο Παναγιώτης Γκιώνης δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες.

Έτοιμος για την πρόκληση του Λος Άντζελες δηλώνει ο Παναγιώτης Γκιώνης. Ο Έλληνας αθλητής του πινγκ πονγκ, που αγωνίστηκε για έκτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες, σκέφτεται ήδη την έβδομη συμμετοχή του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι αν τελικά ο Παναγιώτης Γκιώνης καταφέρει να βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού στο Λος Άντζελες, σε τέσσερα χρόνια, θα γράψει ιστορία στον ελληνικό αθλητισμό. Ο έμπειρος πινγκπονγκίστας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αθλητής που θα αγωνιστεί σε επτά διοργανώσεις Ολυμπιακών αγώνων.

«Η έκτη μου συμμετοχή στους ολυμπιακούς αγώνες έχει ολοκληρωθεί! Μετά από τόσους τραυματισμούς που πέρασα απ' το Τόκιο μέχρι το Παρίσι η πρόκριση μου και μόνο, για μένα αποτελεί μια τεράστια επιτυχία! Οι στιγμές που έζησα κατά τη διάρκεια των αγώνων ήταν μοναδικές, έντονες, όμορφες και θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου!

Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να ευχαριστήσω όσους ήτανε δίπλα μου, με στηρίξανε και με βοηθήσανε σε αυτό το δύσκολο αλλά και υπέροχο ταξίδι!

Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που πάντα είναι δίπλα μου και στις χάρες και στις λύπες και ποτέ δεν έχουν σταθεί εμπόδιο στις αποφάσεις μου!

Ο προπονητής μου ο Κώστας Βατσακλής είναι ο άνθρωπος που ακόμα και όταν περνούσα δύσκολες καταστάσεις, είτε λόγω τραυματισμού είτε λόγω αποτυχιών στα τουρνουά, δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στην πρόκριση και πάντα με βοηθούσε να σηκωθώ όσες φόρες και να έπεφτα και θεωρώ ότι αυτή η πρόκριση έχει την υπογραφή του!!

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προπονητή μου στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης τον Μιχάλη Τομαρά που συνεργαζόμαστε από το 2016, και ακόμα μέχρι και σήμερα με κρατάει σε εξαιρετική κατάσταση!

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Επίσης ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος που με βοήθησε στο κομμάτι της προπόνησης κατά την διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου στην Εθνική ομάδα!

Απίστευτος Γκιώνης, δεν αποκλείει την έβδομη Ολυμπιακή συμμετοχή: «Θα πηγαίνω χρονιά με τη χρονιά και βλέπουμε»!

Απίστευτος Γκιώνης, δεν αποκλείει την έβδομη Ολυμπιακή συμμετοχή: «Θα πηγαίνω χρονιά με τη χρονιά και βλέπουμε»!

Με δηλώσεις του στην ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ο Παναγιώτης Γκιώνης αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει μέχρι και τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες.

Φυσικά την ομοσπονδία μας που πάντα είναι δίπλα και σε μένα και σε όλους τους αθλητές παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που συναντάει όλα αυτά τα χρόνια!

Την ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που πάντα είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές!!

Το ιατρικό μου team που έκανε τα πάντα για να ξεπεράσω τον σοβαρό τραυματισμό που είχα στον αχίλλειο! Τον γιατρό μου τον Γιάννη Χριστογιάννη τον φυσιοθεραπευτή μου Δημήτρη Σκορδή και την κυρία Τζούλια την φυσιοθεραπεύτρια του ΣΕΦ!!

Και τέλος την Toyota που είναι ο χορηγός μου που με στήριξε ώστε η προετοιμασία μου για το Παρίσι να είναι η καλύτερη δυνατή!

Το ταξίδι για Los Angeles σιγά σιγά ξεκινάει!!», αναφέρει ο Παναγιώτης Γκιώνης.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });