Απογοητευμένος ο Γκολομέεβ: «Ήθελα πολύ το μετάλλιο»

Απογοητευμένος ο Γκολομέεβ: «Ήθελα πολύ το μετάλλιο»

Πηνελόπη Παπαδήμου 22:10 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:10 - 02.08.2024

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά το φινάλε του τελικού των 50 μέτρων ελεύθερο όπου κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Στην πέμπτη θέση στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο στους Ολυμπιακούς αγώνες τερμάτισε ο Κριστιάν Γκολομέεβ. Ο Έλληνας αθλητής, όπως ομολόγησε ο ίδιος, έκανε λάθη στην κούρσα τα οποία του στοίχισαν.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ανέφερε ότι ήθελε πολύ ένα μετάλλιο. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθειά του.

«Τρία εκατοστά, δυστυχώς. Δεν τα κατάφερα. Το ήθελα πολύ, αλλά έτσι είναι, τι να κάνουμε. Έτσι, είναι ο 50άρι ελεύθερο. Ένιωσα καλά μέσα στην κούρσα, υπήρχαν μερικά λαθάκια, αλλά δεν συγχωρούνται τα λάθη. Πάλι 5ος. Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος, ήθελα το μετάλλιο, ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει καλύτερα, θα ήθελα να δω και μετά πώς πήγα, να ρωτήσω και τον προπονητή μου, να δω πόσες χεριές έκανα. Ίσως να το πίεσα λίγο παραπάνω από όσο έπρεπε. Σίγουρα θα μπορούσε να πάει και λίγο καλύτερα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Είμαι στεναχωρημένος. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω δουλέψει πάρα πολύ, αλλά δεν μου βγήκε. Συνεχίζουμε», ανέφερε ο Κριστιάν Γκολομέεβ μετά το φινάλε της κούρσας του.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });