Γκομπέρ: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και βρισκόμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο »

Ρούντι Γκομπέρ - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Γκομπέρ: «Ξέρουμε ποιοι είμαστε και βρισκόμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο »

Sportal newsroom 16:35 - 20.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 20.07.2024

Ο Ρούντι Γκομπέρ μίλησε για τους στόχους της Γαλλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ έκανε λόγο και για την αξία της φιλικής ήττας από τον Καναδά.

Η Γαλλία δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική κόντρα στον Καναδά στη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση (73-85) ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι.

Ο Καναδάς, που θα συναντήσει την Εθνική Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνουά, έδειξε τα... δόντια του απέναντι στον Βίκτορ Ουεμπανιάμα και την παρέα του έχοντας το πάνω χέρι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Μπάρετ και Γκίλτζιους - Αλεξάντερ έδειξαν τις... διαθέσεις του Καναδά απέναντι στη Γαλλία

Μπάρετ και Γκίλτζιους - Αλεξάντερ έδειξαν τις... διαθέσεις του Καναδά απέναντι στη Γαλλία

Ο Καναδάς επικράτησε με άνεση της Γαλλίας στο φιλικό μεταξύ τους ματς (85-73) και φαίνεται πολύ έτοιμος για τους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει και την Ελλάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρούντι Γκομπέρ παραχώρησε δηλώσεις και μίλησε για την αξία της συγκεκριμένης ήττας μιας και είναι σημαντικότερο και πιο βοηθητικό αποτέλεσμα για την συνέχεια, έναντι μιας νίκης κόντρα σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας.

Στη συνέχεια, ο σέντερ των Τίμπεργουλβς θέλησε να ξεκαθαρίσει πως η Γαλλία δεν συμμετέχει στο τουρνουά απλά ως η οικοδέσποινα χώρα, αλλά θέλει να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί.

Οι δηλώσεις του Ρούντι Γκομπέρ:

«Είναι καλύτερο από το να κερδίζεις ομάδες που είναι λίγο πιο αδύναμες, να αισθάνεσαι όμορφα και μετά να εκπλήσσεσαι κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Βελτιωνόμαστε με κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι το κυριότερο. Ξέρουμε ποιοι είμαστε, είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας και ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε. Δεν είμαστε εδώ για να κερδίσουμε ένα μετάλλιο συμμετοχής. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε κάτι σπουδαίο και αυτό σημαίνει να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες κάποια στιγμή».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });