Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αρνητική στη συμμετοχή του Γκριεζμάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η ατάκα για Εμπαπέ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αρνητική στη συμμετοχή του Γκριεζμάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες – Η ατάκα για Εμπαπέ

Δημήτρης Χούπης 22:28 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 17.07.2024

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι εξίσου πρόθυμη.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός Αντουάν Γκριεζμάν διαβεβαίωσε σήμερα ότι η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού θα αποφασιστεί σύντομα.

Ο Τιερί Ανρί θα δώσει την πρώτη λίστα στις 3 Ιουνίου, ωστόσο, ο Γκριεζμάν ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί η ενδεχόμενη συμμετοχή του να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Είναι ένα όνειρο να πάω στους Αγώνες, αλλά είναι η ομάδα που αποφασίζει κι αυτή τη στιγμή, δεν είναι πολύ πρόθυμη για να γίνει η δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση, θα αποφασιστεί σύντομα. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, απλά δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα για το μέλλον μου στην Ατλέτικο», είπε σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Clairefontaine, στις εγκαταστάσεις της εθνικής, κατά την έναρξη της προετοιμασίας για το Euro 2024.

Ο 33χρονος επιθετικός της Ατλέτικο επέμεινε στον ενθουσιασμό του για τη συμμετοχή του στους Αγώνες, παρά το γεγονός ότι θα είναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι, με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γερμανία να διεξάγεται μεταξύ 14 Ιουνίου και 14 Ιουλίου.

Ο Γκριεζμάν δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην Ατλέτικο κι όταν ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, επιβεβαίωσε ότι έχει απορρίψει προσφορές. «Είχα προσφορές, κλήσεις, αλλά θέλω να συνεχίσω στην Ισπανία. Έκανα πολλές προσπάθειες για να επιστρέψω και να γίνω δεκτός ξανά στην Ατλέτικο, μετά την αποχώρηση από τη Μπαρτσελόνα. Είμαι στην Ατλέτικο, θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ευρώπη».

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, εκτός από το ότι μίλησε για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξέφρασε τη γνώμη του και για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

«Δεν χρειάζεται τη συμβουλή μου, είναι αρκετά μεγάλος κι επιπλέον, ξέρει ήδη πώς να διαχειρίζεται καλά αυτές τις καταστάσεις».

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ
LA LIGA

09:26 - 29.05.2024

Ο Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα «έκπληξη» στην οποία θέλει να παίξει μετά την Ρεάλ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε την ομάδα στην οποία θέλει να ενταχθεί μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς φαίνεται έτοιμος να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γκριεζμάν, πάντως, απέφυγε να μιλήσει για το τι θα σήμαινε η ενδεχόμενη άφιξη του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης για τη La Liga και είναι λογικό, αφού πηγαίνει στην αντίπαλο της Ατλέτικο. «Δεν είναι η ώρα να σκεφτόμαστε τη Λίγκα, λυπάμαι», είπε χαμογελώντας.

Ο Γάλλος διεθνής, παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι είναι ευθύνη του τεχνικού τιμ της εθνικής ομάδας και των υπόλοιπων διεθνών να δημιουργήσουν «τις καλύτερες συνθήκες» για το αστέρι τους, τον Εμπαπέ. «Έχει σκοράρει 44 γκολ αυτή τη σεζόν! Δεν μου αρέσουν αυτά τα στατιστικά γενικά, αλλά μιλάμε για 44 γκολ», σχολίασε ο επιθετικός της Ατλέτικο, διαψεύδοντας την κριτική για την κακή απόδοση του Εμπαπέ το 2024.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });