Τι έκανε ο Γουεμπανιάμα στη φωτογραφία με τον Γκομπέρ στο φιλικό Γαλλία-Σερβία!

Βίκτορ Γουεμπανιαμά

Τι έκανε ο Γουεμπανιάμα στη φωτογραφία με τον Γκομπέρ στο φιλικό Γαλλία-Σερβία!

Γιάννης Πάλλας 22:57 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:40 - 12.07.2024

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα και ο Ρούντι Γκομπέρ... ξεγέλασαν τον φωτογραφικό φακό πριν το τζάμπολ του φιλικού αγώνα Γαλλία-Σερβία

Το φιλικό παιχνίδι Γαλλία-Σερβία άρχισε πριν το... τζάμπολ για τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα και τον Ρούντι Γκομπέρ, που είχαν όρεξη να... ξεγελάσουν τον φωτογραφικό φακό!

Το Alien Γουεμπανιάμα που προσέφερε σε άλλο ένα παιχνίδι μοναδικές στιγμές θεάματος ξεδιπλώνοντας το απίστευτο ταλέντο του στο παρκέ κόντρα στην Σερβία του Νίκολα Γιόκιτς πριν την έναρξη του αγώνα στήθηκε για την καθιερωμένη φωτογραφία της ομάδας του στο παρκέ.

Τι έκανε λοιπόν ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα; Λύγισε τα γόνατα του, ενώ την ίδια στιγμή ο Ρούντι Γκομπέρ σηκώθηκε στις μύτες των ποδιών του, ώστε να έχουν το ίδιο ύψος για την φωτογραφία!

Μια χαλαρή στιγμή για τον Wemby και τον συμπαίκτη του και σπουδαίο σέντερ Γκομπέρ με τον οποίο συνθέτουν ένα δίδυμο στη ρακέτα που όταν αγωνίζονται μαζί είναι ανίκητοι.

Μάλιστα πρόσφατα τους είδαμε να πραγματοποιούν και συνεργασία «πικ εν ρολ» μεταξύ τους ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });