Η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Βεντλ στη φάση των «16» και ελπίζει σε ρεπεσάζ
i

©Intime

Η Πρεβολαράκη ηττήθηκε από την Βεντλ στη φάση των «16» και ελπίζει σε ρεπεσάζ

Sportal newsroom 14:13 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:29 - 07.08.2024

Η Μαρία Πρεβολαράκη αν και γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ανίκα Γουέντλ στα προημιτελικά της πάλης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ελπίζει σε πρόκριση της Βεντλ στον τελικό ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει κι εκείνο μετάλλιο.

Η Μαρία Πρεβολαράκη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα Ανίκα Γουέντλ. Η Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε με 3-2 από τη Γερμανίδα Ανίκα Βεντλ στα προημιτελικά της πάλης γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην κατηγορία των 53 κιλών.

Η Πρεβολαράκη αν και προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή της, με αποτέλεσμα να μην της αρκεί η αντεπίθεση στο τέλος για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Βέβαια, η Πρεβολαράκη ελπίζει σε αγώνες ρεπεσάζ, μόνο εάν η Βεντλ καταφέρει να φτάσει έως τον τελικό. Το αν θα αγωνιστεί σε αγώνες ρεπεσάζ, η 32χρονη Ελληνίδα αθλήτρια θα το μάθει το βράδυ της Τετάρτης (7/8).

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });