Η Βραζιλία πήρε... φωτιά με 11/13 τρίποντα στο ημίχρονο κόντρα στην Ιαπωνία

Η Βραζιλία πήρε... φωτιά με 11/13 τρίποντα στο ημίχρονο κόντρα στην Ιαπωνία

Χρήστος Τσάλτας 12:46 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 02.08.2024

Εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο από την Βραζιλία, η οποία πετούσε φωτιές κόντρα στην Ιαπωνία, με τα τρίποντα να αποτελούν το μεγάλο όπλο της.

Σε ένα παιχνίδι must win και για τις δύο ομάδες, η Βραζιλία έδειξε στα πρώτα λεπτά πως ήταν αποφασισμένη να επιβάλλει το παιχνίδι της κόντρα στην Ιαπωνία. Οι παίκτες του Αλεκσάνταρ Πέτροβιτς ήταν άκρως αποτελεσματικοί στην περιφέρεια, κάτι που βοήθησε την «Σελεσάο» να κλείσει το πρώτο μέρος με προβάδισμα της τάξεως των 11 πόντων (44-55).

Το πλέον εντυπωσιακό της αναμέτρησης, για το πρώτο ημίχρονο, ήταν πως οι Βραζιλιάνοι μέτρησαν 11/13 τρίποντα, με το ποσοστό τους να φτάνει στο 86%, αριθμός άκρως εντυπωσιακός για τα δεδομένα και τις απαιτήσεις της αναμέτρησης.

Ο Άντριου Γκέιζ στο Sportal για τον «τελικό» Ελλάδα-Αυστραλία: «Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Γιάννη»

Ο Άντριου Γκέιζ στο Sportal για τον «τελικό» Ελλάδα-Αυστραλία: «Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Γιάννη»

Το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής απέναντι στην Αυστραλία είναι προ των πυλών και το Sportal έδωσε τον λόγο στον θρύλο των Αυστραλών, Άντριου Γκέιζ, ο οποίος βρίσκεται στη Λιλ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης, το μαρκάρισμα του Γιάννη και τι πρέπει να σταματήσουν οι boomers.

Ο παίκτης που έδωσε τον τόνο στην ομάδα του ήταν ο Μπρούνο Καμπόκλο, που μέτρησε 3/3 τρίποντα, όσα και ο Βίτορ Μπενίτε, την ώρα που ο Λέο Μεντλ μέτρησε 2/2 σουτ έξω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων.

Οι δύο παίκτες που αστόχησαν σε προσπάθεια για σουτ τριών πόντων, για την Βραζιλία, ήταν ο Γκι Σάντος (0/1 τρίποντο) και ο Ζεορζίνιο Ντε Πάουλα (1/2 τρίποντα).

Παρακάτω δείτε το εντυπωσιακό shot chart της Βραζιλίας στο πρώτο μέρος κόντρα στην Ιαπωνία:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });