Ξεκινάει η προετοιμασία της Dream Team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ξεκινάει η προετοιμασία της Dream Team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νίκος Καλαμπάκας 11:05 - 06.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 17.07.2024

Η εθνική ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ μαζεύτηκε στο camp του Λας Βέγκας και βάζει... μπροστά τις μηχανές ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου!

Μετά από μήνες προγραμματισμού, ήρθε η ώρα για την ομάδα των ΗΠΑ που θα πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αργότερα αυτόν τον μήνα, αναζητώντας ένα πέμπτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο, να πάρει το λόγο.

Η πρώτη προπόνηση για την ομάδα αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 6/7, ενώ παράλληλα είναι γεγονός η έναρξη ενός τετραήμερου προπονητικού καμπ πριν από τη φιλική αναμέτρηση με τον Καναδά την Τετάρτη 10/7.

Οι παίκτες άρχισαν να φτάνουν την Πέμπτη στο Λας Βέγκας. Ο Στίφεν Κάρι ήταν ο πρώτος που έκανε check-in στο camp, επισημαίνοντας πόσο ανήσυχος είναι για την πρώτη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι 12 παίκτες γνωρίζουν όλοι ο ένας τον άλλον εδώ και χρόνια, αλλά το έργο τους να γίνουν ομάδα ξεκινάει σοβαρά αυτή την περίοδο.

Οι ΗΠΑ θα συμμετάσχουν στον τρίτο όμιλο του Ολυμπιακού Τουρνουά Μπάσκετ. Αντίπαλοί τους θα είναι οι Σερβία, Νότιο Σουδάν και η ομάδα που θα κατακτήσει το Προολυμπιακό τουρνουά του Σαν Χουάν (Ιταλία, Λιθουανία, Μεξικό ή Πουέρτο Ρίκο).

Η αποστολή της Dream Team

Λεμπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Κέβιν Ντουράντ (Σανς), Ζοέλ Εμπίντ (76ers), Άντονι Ντέιβις (Λέικερς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), Άντονι Έντουαρντς (Τίμπεργουλφς), Τζέισον Τέιτουμ (Σέλτικς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Χιτ), Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον (Πέισερς), Τζρου Χόλιντεϊ (Σέλτικς) και Κάουι Λέοναρντ (Κλίπερς).

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });