Το δεκάλεπτο του Στεφ Κάρι με 17 πόντους κόντρα στη Σερβία

Το δεκάλεπτο του Στεφ Κάρι με 17 πόντους κόντρα στη Σερβία

Χρήστος Τσάλτας 22:19 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 08.08.2024

Ο Στεφ Κάρι πήρε... φωτιά στο πρώτο δεκάλεπτο και ήταν οδηγός της Team USA, επιθετικά κόντρα στη Σερβία, μετρώντας 17 πόντους με 6/8 σουτ σε 8 λεπτά αγώνα.

Η Σερβία μπήκε απόλυτα διαβασμένη και σοβαρή στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Team USA, καταφέρνοντας να πάρει τα ηνία του αγώνα. Την ίδια ώρα οι Αμερικανοί είχαν σε τρομερή κατάσταση τον Στεφ Κάρι, ο οποίος έκανε πράγματα και θαύματα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο χαρισματικός σκόρερ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έμεινε στο παρκέ 8:18 στην πρώτη περίοδο, όμως πρόλαβε να κάνει την άμυνα της ομάδας του Πέσιτς ό,τι ήθελε. Το κοντέρ για τον Steph έγραψε 17 πόντους με 6/8 σουτ, εκ των οποίων 5/7 ήταν τρίποντα, δείχνοντας με το καλημέρα πως ήταν.... ορεξάτος και μέσα στο πνεύμα του αγώνα.

Την ίδια ώρα φρόντισε να μετρήσει 1 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο διάστημα που έμεινε στο παρκέ, πριν πάρει το δρόμο για τον πάγκο ώστε να πάρει ανάσες. Οι Σέρβοι όμως δεν ξέφυγαν από το πλάνο τους, με την πρώτη περίοδο να κλείνει με 23-31 υπέρ της ομάδας του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });