Αμφίβολοι Αλντάμα και Ρούντι για το κρίσιμο ματς της Ισπανίας με τον Καναδά, που... επηρεάζει την Ελλάδα
i

© imago

Αμφίβολοι Αλντάμα και Ρούντι για το κρίσιμο ματς της Ισπανίας με τον Καναδά, που... επηρεάζει την Ελλάδα

Γιώργος Γαβριλάκης 12:00 - 02.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:12 - 02.08.2024

Ο προπονητής της Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο, δεν ξέρει ακόμα αν το απόγευμα (2/8, 18:15, ΕΡΤ3) θα έχει στη διάθεσή του κόντρα στον Καναδά τον πολυτιμότερο παίκτης του, αλλά και τον πιο έμπειρο. Ο Σάντι Αλντάμα και ο Ρούντι Φερνάντεθ έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Η τρίτη και τελευταία πράξη των ομίλων του Ολυμπιακού τουρνούα μπάσκετ ολοκληρώνεται σήμερα Παρασκευής (2/8) και η υπόθεση πρόκρισης για την Εθνική ομάδα των Ανδρών κρίνεται από τα αποτελέσματα δύο αγώνων. Κατ' αρχάς του δικού της (Αυστραλία-Καναδάς, τζάμπολ στις 14:30), αλλά και σε αυτό του άλλου ομίλου, ανάμεσα στην Ισπανία και τον Καναδά. Κρίσιμο και αυτό για τις εξελίξεις, που πριν αρχίσει το ματς αφορούν κυρίως την υγεία δύο παικτών των Ισπανών.

Ο 39χρονος Ρούντι Φερνάντεθ, τραυματίστηκε στον αυχένα στο ματς με την Ελλάδα και ναι μεν νοιώθει καλύτερα, αλλά παραμένει αμφίβολος. Το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα των Ιβήρων όμως, έχει να κάνει με τον Σάντι Αλντάμα, ο οποίος όπως... ξεφούρνισε ο Σκαριόλο «δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παίξει» και δεν εξήγησε τον λόγο ή το είδους του τραυματισμούς του.

Δόξα και χρήμα: Οι «αστέρες» του NBA βγάζουν έξτρα εκατομμύρια από τους χορηγούς τους στο Παρίσι

Δόξα και χρήμα: Οι «αστέρες» του NBA βγάζουν έξτρα εκατομμύρια από τους χορηγούς τους στο Παρίσι

Η συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ύψιστη τιμή για κάποιους αθλητές και για κάποιους άλλους -εκτός από ύψιστη τιμή- είναι και μία καλή ευκαιρία για να αυξήσουν τις τραπεζικές καταθέσεις τους. Τα bonus των χορηγών προς τους κορυφαίους NBAers για την παρουσία τους στο Παρίσι είναι μεγάλα!

Ο 23χρονος NBAer με τους Μέμφις Γκρίζλις είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στα πρώτα δύο ματς του τουρνουά και η πιθανή απουσία του ίσως γίνει... καταδίκη για τους Ισπανούς. Στο πρώτο ματς του Paris 2024 με την Αυστραλία έβαλε 27 πόντους με 6/8 τρίποντα, ενώ κόντρα στην Ελλάδα σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ είχε συλλέξει και 12 ριμπάουντ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });