Γεμάτη NBA η 12άδα του Καναδά

Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ

Γεμάτη NBA η 12άδα του Καναδά

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:36 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 10.07.2024

Ο Καναδάς ανακοίνωσε την 12άδα του ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων, με τον αντίπαλο της Ελλάδας να έχει 10 NBAers στη σύνθεσή του!

Ο Καναδάς ανακοίνωσε τη 12αδα με την οποία θα πάει στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το ρόστερ να είναι γεμάτο με παίκτες από το NBA!

Η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχει 10 παίκτες από το NBA, με τον Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ να ξεχωρίζει. Ενώ οι Μπιρτς και Ετζίμ από Τζιρόνα και Μάλαγα είναι οι «Ευρωπαίοι» του ρόστερ.

Αναλυτικά οι 12 του Καναδά:

Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Νικεΐλ Αλεξάντερ Γουόκερ (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Αρ Τζέι Μπάρετ (Τορόντο Ράπτορς), Κεμ Μπιρτς (Τζιρόνα), Ντίλον Μπρουκς (Χιούστον Ρόκετς), Λουγκέντζ Ντορτ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Μέλβιν Ετζίμ (Μάλαγα), Τρέι Λάιλς (Σακραμέντο Κινγκς), Τζαμάλ Μάρεϊ (Ντένβερ Νάγκετς), Άντριου Νέμπχαρντ (Ιντιάνα Πέισερς), Κέλι Όλινικ (Τορόντο Ράπτορς), Ντουάιτ Πάουελ (Ντάλας Μάβερικς).

Ο Καναδάς στη φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ελλάδα, Αυστραλία και Ισπανία, με τον όμιλο να είναι πραγματικά... φωτιά!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });