Γνώρισε την αποθέωση στο Ολυμπιακό Χωριό ο Καραλής: «Πρώτη φορά κλαίω από χαρά» (vids)

Εμμανουήλ Καραλής

i

PrtScr

Γνώρισε την αποθέωση στο Ολυμπιακό Χωριό ο Καραλής: «Πρώτη φορά κλαίω από χαρά» (vids)

Sportal newsroom 08:45 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 06.08.2024

Την αποθέωση γνώρισε ο Εμμανουήλ Καραλής από την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη του επί κοντώ να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Εμμανουήλ Καραλής στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες. Ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με καλύτερο άλμα στα 5,90 μέτρα.

Μετά τη σπουδαία αυτή διάκριση, η ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό ξενύχτησε περιμένοντας τον Εμμανουήλ Καραλή να επιστρέψει με το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ.

Απαντες τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, ενώ υπήρξαν κι αυτοί οι οποίοι άναψαν πυρσούς για να υποδεχθούν τον Έλληνα πρωταθλητής, που δέχθηκε τα συγχαρητήρια και την αγάπη όλων.

«Πρώτη φορά δίνω τόσες συνεντεύξεις. Με κούρασαν περισσότερο από τον αγώνα. Όταν όμως είσαι ολυμπιονίκης», είπε χαριτολογώντας ο Μανόλο με δάκρυα στα μάτια, ενώ παράλληλα ρωτούσε πόσα μετάλλια είχε κατακτήσει η Ελλάδα στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες και αν ξεπέρασε την επίδοσή της.

«Δεν το έχω πιστέψει. Είμαι πολύ κουρασμένος γιατί μίλησα σε πάρα πολλά Μέσα. Είναι κάτι που θα συνειδητοποιήσω όσο περνούν οι μέρες. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος και πάρα πολύ ευγνώμων που κατάφερα να πάρω το μετάλλιο έχοντας γύρω μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο, έχω θυσιάσει πάρα πολλά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά, είναι κάτι που άξιζα και το να το καταφέρνω είναι κάτι ονειρικό.

Όταν έχεις ένα όνειρο και το εκπληρώνεις είναι λίγο κάπως, θες λίγες μέρες για να το συνειδητοποιήσεις ότι έγινε. Πρώτη φορά κλαίω από δάκρυα χαράς. Ήρθε ο Λευτέρης (Πετρούνιας) να με δει, ήταν πολύ σημαντικό να βλέπω ένα είδωλο να με παρακολουθεί. Ήταν η οικογένειά μου, αγκαλιές, φιλιά… Ήταν κάτι που θα μείνει στη μνήμη μου για όλη μου τη ζωή», τόνισε ο 25χρονος επικοντιστής.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });