Καραλής και Πλατανιώτη σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Καραλής και Πλατανιώτη σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή λήξης

Πηνελόπη Παπαδήμου 23:33 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:41 - 10.08.2024

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι η Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής θα είναι οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και ο Εμμανουήλ Καραλής ορίστηκαν σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην τελετής λήξης των Ολυμπιακών. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η απόφαση ήταν του αρχηγού της ελληνικής αποστολής, Πέτρου Συναδινού.

Το όνομα του Εμμανουήλ Καραλή είχε γίνει γνωστό το πρωί του Σαββάτου. Το αρχηγείο της ελληνικής αποστολής περίμενε τα αποτελέσματα της 15ης ημέρας προκείμενου να ορίσει τη γυναίκα σημαιοφόρο της αποστολής. Ο Έλληνας αθλητής του επί κοντώ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέλαβε την έκτη θέση στο ντουέτο μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου. Η Πλατανιώτη συμμετείχε για τέταρτη φορά σε Ολυμπιακούς αγώνες. Θυμίζουμε ότι το όνομα της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του σόλο είχε παίξει και για την τελετή έναρξης. Ωστόσο, ψηφίστηκε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που παρέλασε ως σημαιοφόρος μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Η Ελληνική Ολυμπιακή επιτροπή ανακοινώνει ότι με απόφαση του Αρχηγού Αποστολής Πέτρου Συναδινού ορίζονται ως Σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων Παρίσι 2024 ο Εμμανουήλ Καραλής και η Eυαγγελία Πλατανιώτη.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 22.00 ώρας Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο Stade de France.

Η Team Hellas αναχωρεί την Δευτέρα στις 14.00 ώρα Ελλάδος με πτήση της AEGEAN και θα αφιχθεί στην Αθήνα στις 17.10», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΟΕ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });