Το Whats App μήνυμα του Ντουπλάντις στον Καραλή πριν τον τελικό του επί κοντώ «Τα λέμε στο βάθρο» (pic)
i

© Intime

Το Whats App μήνυμα του Ντουπλάντις στον Καραλή πριν τον τελικό του επί κοντώ «Τα λέμε στο βάθρο» (pic)

Πηνελόπη Παπαδήμου 17:36 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 06.08.2024

Σίγουρος για την παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων ήταν ο Μόντο Ντουπλάντις.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας άλτης με καλύτερο άλμα στα 5,90 μέτρα ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα επί κοντώ επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική του άνοδο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο παγκόσμιος ρέκορντμαν και σούπερ σταρ του αγωνίσματος Μόντο Ντουπλάντις. Ο Σουηδός βελτίωσε το παγκόσμιο ρεκόρ με άλμα στα 6,25 μέτρα σε μία στιγμή που καθήλωσε πάνω από 80 χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο Μόντο Ντουπλάντις, όμως, ήταν σίγουρος για την παρουσία του Εμμανουήλ Καραλή στο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων. Ο Έλληνας αθλητής μέσω ανάρτησης στο instagram αποκάλυψε το μήνυμα που του έστειλε ο χρυσός Ολυμπιονίκης την Κυριακή, παραμονή του τελικού του άλματος επί κοντώ.

«Το άλμα σου φαίνεται τρομερό. Τα λέμε στο βάθρο», ανέφερε το whatsapp μήνυμα του Μόντο Ντουπλάντις στον Εμμανουήλ Καραλή.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Είναι υπέροχο που είμαι σε αυτό το επίπεδο και είναι μαζί μου ο Εμμανουήλ, γιατί αισθάνομαι ότι έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στα πρώτα μου χρόνια στο διεθνές προσκήνιο. Πιέζαμε συνεχώς ο ένας τον άλλον να πηδήξουμε ψηλότερα και πολλές φορές ήταν καλύτερος από μένα. Ο δε Σαμ Κέντρικς με έχει υποχρεώσει στις περισσότερες ήττες στην καριέρα μου. Αυτοί οι δύο αθλητές με βοήθησαν να πετύχω διακρίσεις σαν τη σημερινή και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό», παραδέχθηκε ο Μόντο Ντουπλάντις για τον Εμμανουήλ Καραλή.

«Αγωνιζόμαστε μαζί από τότε που είμασταν 14-15 χρονών, ενώ τον Σαμ τον παρακολουθώ περισσότερα χρόνια. Είναι υπέροχο όλο αυτό. Είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αγωνίζομαι με την καρδιά μου και το ζω όλο αυτό με καλούς φίλους δίπλα μου. Νιώθω ευτυχισμένος και ευλογημένος που μπορώ να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη. Απίστευτη μέρα για μένα», είπε με τη σειρά του ο Έλληνας αθλητής για τον παγκόσμιο ρέκορντμαν.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });