Καραλής: «Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό»

Καραλής: «Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό»

Sportal newsroom 16:16 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 03.08.2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν ευχαριστημένος από την πρόκρισή του στον τελικό του επί κοντώ και έδωσε σύνθημα για μία ακόμη καλή εμφάνιση.

Ο Εμμανουήλ Καραλής προκρίθηκε στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας άλτης πέρασε με επιτυχία τα 5,75 μέτρα και τη Δευτέρα 5 Αυγούστου (20:00) θα αγωνιστεί για ένα μετάλλιο.

Ο Έλληνας αθλητής, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε ευχαριστημένος από τον αγώνα του. Ο Εμμανουήλ Καραλής πρόσθεσε ότι γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητές του.

«Έγινε η μισή δουλειά, περάσαμε στον τελικό με τρία άλματα. Ήταν γενικά δύσκολος προκριματικός με πολλές εκπλήξεις, αναμονή και αέρα, αλλά εμείς κρατήσαμε την ψυχραιμία μας.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ένιωθα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που το ζω και είμαι πολύ χαρούμενος, ευτυχισμένος που είμαι εδώ στη γιορτή του αθλητισμού. Νομίζω φαίνεται στις επιδόσεις μου και στο χαμόγελό μου.

Τώρα θα ξεκουραστώ για μιάμιση μέρα και θα ετοιμαστώ για τον τελικό. Ξέρω πολύ καλά τις πρέπει να κάνω και είμαι έτοιμος. Εκεί ελπίζω να χαρώ ακόμα περισσότερο. Θα δείτε όμορφα πράγματα στον τελικό», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας αθλητής στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε και για την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα στο Παρίσι: «Καλή επιτυχία σε όλα παιδιά της εθνικής. Όσοι βρισκόμαστε εδώ, είμαστε νικητές. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Είμαστε όλοι μια δεμένη οικογένεια».

Ο Εμμανουήλ Καραλής έχει πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή σεζόν μέχρι στιγμής. Ο Έλληνας άλτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού και το ασημένιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου της Ρώμης. Ο Εμμανουήλ Καραλής λίγες εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες σημείωσε 5,93 μέτρα βελτιώνοντας το πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει ικανός για κάτι πολύ καλό στον τελικό του επί κοντώ. Θυμίζουμε ότι ο Εμμανουήλ Καραλής είχε καταλάβει την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });