Το μήνυμα του Καραλή στον Αντετοκούνμπο μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος

Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

© FIBA

Το μήνυμα του Καραλή στον Αντετοκούνμπο μόλις έμαθε ότι θα είναι σημαιοφόρος

Sportal newsroom 14:45 - 10.08.2024 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 10.08.2024

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο πως θα είναι σημαιοφόρος στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων με τον «Greek Freak» να τον συγχαίρει.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 φτάνουν προς το τέλος τους και ήδη ανακοινώνονται οι σημαιοφόροι για την τελετή λήξης της διοργάνωσης.

Μετά την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) που ήταν σημαιοφόροι στην τελετή έναρξης για την ελληνική αποστολή, ο Εμμανουήλ Καραλής επιλέχτηκε από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνει αύριο Κυριακή (11.8.2024) στο Παρίσι.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ επελέγη από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Παρίσι με άλμα στα 5.90. Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν έμαθε για τη συγκεκριμένη απόφαση. Ο Καραλής ανακοίνωσε στον «Greek Freak» πως θα είναι σημαιοφόρος με τον σταρ των Μπακς να απαντά με ενθουσιασμό: «Κάνεις πλάκα! Συγχαρητήρια!»

©Instagram @Manolo

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });