Η απίστευτη λίστα δώρων σε Φιλιππινέζο χρυσό Ολυμπιονίκη - Από δωρεάν φαγητό εφ' όρου ζωής μέχρι απεριόριστες θήκες κινητών

Κάρλος Γιούλο

i

PrtScr

Η απίστευτη λίστα δώρων σε Φιλιππινέζο χρυσό Ολυμπιονίκη - Από δωρεάν φαγητό εφ' όρου ζωής μέχρι απεριόριστες θήκες κινητών

Κώστας Τόπας 10:58 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:58 - 08.08.2024

Ο Φιλιππινέζος Κάρλος Γιούλο μετά την κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου ημέρες στους αγώνες ενόργανης γυμναστικής στις ασκήσεις εδάφους και στο άλμα, θα λάβει μια απίθανα δώρα από την χώρα του. Από χρήματα, εταιρείες, θήκες κινητών, εστιατόρια, μέχρι και ιατρικές περιθάλψεις.

Ο Φιλιππινέζος Κάρλος Γιούλο κέρδισε το δεύτερο Χρυσό ολυμπιακό του μετάλλιο μέσα σε δύο ημέρες στους αγώνες ενόργανης γυμναστικής στις ασκήσεις εδάφους και στο άλμα και έγινε μόνο ο δεύτερος αθλητής που πήρε το πρώτο έπαθλο των Αγώνων για τη χώρα του.

Το κατόρθωμα του έκανε επίσης την πιο μεγάλη αίσθηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της χώρας.

Η εκπληκτική ιστορία λύτρωσης του Νόα Λάιλς: Ασθμα, ΔΕΠΥ, άγχος, κατάθλιψη και ο δρόμος προς την κορυφή

Η εκπληκτική ιστορία λύτρωσης του Νόα Λάιλς: Ασθμα, ΔΕΠΥ, άγχος, κατάθλιψη και ο δρόμος προς την κορυφή

Ο Νόα Λάιλς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα ανδρών. Μετά τη νίκη του, ομολόγησε ότι έπασχε από ΔΕΠΥ, την πιο κοινή ψυχιατρική διαταραχή στην παιδική ηλικία και της οποίας τα συμπτώματα επιμένουν έως και στο 60% των περιπτώσεων στην ενήλικη ζωή. Κι όμως ο 27χρονος αθλητής κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.

«Άλλο ένα χρυσό για τις Φιλιππίνες! Η ιστορία γράφεται ξανά! Ang galing galing mo! [Είσαι απίστευτος!]», έγραψε ένας χρήστης στο X.

«Ήλπιζα να έχω καλή απόδοση. Δεν περίμενα πραγματικά να κατακτήσω ένα μετάλλιο», είπε ο Γιούλο. Ένιωσα πραγματικά σαν μπόνους για μένα. Είναι τρελό, γιατί χθες το βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος επειδή είχα κερδίσει αυτό το χρυσό μετάλλιο [την προηγούμενη μέρα]», κατέληξε.

Οι νίκες του Γιούλο είχαν τεράστιο αντίκτυπο στη χώρα του και σύμφωνα με το BBC, θα λάβει μια μακρά λίστα με δώρα από αρχές, εστιατόρια, εταιρείες, ακόμη και ιατρικές κλινικές.

Ακολουθεί η λίστα με τα δώρα που θα λάβει ο Γιούλο στις Φιλιππίνες:

  • Η κυβέρνηση των Φιλιππίνων θα δώσει στον αθλητή 10 εκατομμύρια πέσος (περίπου 173.000 $), μια ανταμοιβή που υποσχέθηκε σε όλους τους χρυσούς Ολυμπιονίκες της χώρας.

  • Μια εταιρεία ακινήτων του υποσχέθηκε ένα πλήρως επιπλωμένο σπίτι τριών υπνοδωματίων στο McKinley Hill, αξίας άνω των 400.000 δολαρίων, το μεγαλύτερο συγκρότημα συγκυριαρχίας στη Μανίλα.

  • Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων θα του απονείμει άλλα 6 εκατομμύρια πέσος (περίπου 103.000 δολάρια) σε μετρητά.

  • Ένας γαστρεντερολόγος του πρόσφερε δωρεάν εξετάσεις και κολονοσκοπήσεις εφ' όρου ζωής.

  • Το Πανεπιστήμιο του Μιντανάο του υποσχέθηκε πιστώσεις κολεγίου.

  • Μια ολόκληρη ζωή με mac and cheese, ramen και ψητό κοτόπουλο που προσφέρονται από διάφορα εστιατόρια.

  • Ένας φωτογράφος γάμου υποσχέθηκε δωρεάν υπηρεσίες για το μέλλον.

  • Μια εταιρεία του πρόσφερε εφόρου ζωής θήκες τηλεφώνων.

  • Ορισμένα εστιατόρια και καφετέριες γιόρτασαν τα μετάλλια του Γιούλο προσφέροντας δωρεάν γεύματα σε οποιονδήποτε ονομαζόταν «Carlos» ή «Edriel» (το μεσαίο του όνομα).

Το Hagemu Sushi και το Ramen Bar, ένα ιαπωνικό εστιατόριο, πρόσφεραν στο Γιούλο μια δωρεάν προσφορά ράμεν για όλη τη ζωή. «Η αφοσίωσή σας και η σκληρή δουλειά σας μας εμπνέουν όλους και είμαστε ευγνώμονες για τη συμβολή σας στην επιτυχία του έθνους μας», έγραψε το εστιατόριο σε μια ανάρτηση στο Facebook. Ένας γαστρεντερολόγος μάλιστα πρόσφερε τις υπηρεσίες του και τις ενδοσκοπικές επεμβάσεις του δωρεάν, αλλά μόνο αφού κλείσει τα 45.

Παράλληλα, η Βουλή των Αντιπροσώπων των Φιλιππίνων, δίνει ως κίνητρο στους αθλητές που θα φέρουν χρυσά μετάλλια 3 εκατομμύρια πέσο Φιλιππίνων, ή περίπου 52.000 δολάρια. Το χρηματικό έπαθλο του Γιούλο διπλασιάστηκε μετά τη δεύτερη νίκη του, ανέφερε τοπικό ειδησεογραφικό μέσο. Αυτά κι άλλα πολλά περιμένουν τον νεαρό αθλητή με την επιστροφή του στις Φιλιππίνες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });