Εκνευρισμένη η Στεφανίδη - Ένας... κώνος εμφανίστηκε μπροστά της και δεν έκανε άλμα (vid)

Εκνευρισμένη η Στεφανίδη - Ένας... κώνος εμφανίστηκε μπροστά της και δεν έκανε άλμα (vid)

Sportal newsroom 20:06 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:06 - 07.08.2024

Σοβαρά οργανωτικά λάθη στο επί κοντώ. Η Στεφανίδη έπρεπε να περιμένει γιατί έπεσε πάνω σε απονομή!

Ένα απρόσμενο γεγονός που έφερε τον έντονο εκνευρισμό της Κατερίνας Στεφανίδη είχαμε πριν από λίγο στον τελικό του επί κοντώ, όπου λαμβάνει μέρος η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Στεφανίδη είχε περάσει με το δεύτερο άλμα της τα 4 μέτρα και 40 εκατοστά με τη δεύτερη προσπάθειά της και ετοιμαζόταν για άλμα στα 4.60 μ. Την ίδια στιγμή βγήκαν στο Σταντ Ντε Φρανς οι νικήτριες ομάδες των 20 χιλιομέτρων στο βάδιν μεικτών ομάδων και έπαιρναν θέση στο βάθρο.

Η Κατερίνα Στεφανίδη είχε πάρει θέση για το άλμα της κρατώντας το κοντάρι της και παίρνοντας ανάσες πριν ξεκινήσει να τρέχει. Όμως... ξαφνικά βρέθηκε μπροστά της ένας κώνος, που έδειχνε πως δεν της επέτρεπε να κάνει εκείνη τη στιγμή την προσπάθειά της.

Ο λόγος; Το γεγονός πως έπρεπε να γίνει η απονομή των μεταλλίων στο βάδιν και να ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Ισπανίας, που κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο συγκεκριμένο άθλημα. Η Στεφανίδη είδε τον κώνο και κατάλαβε ότι δεν πρέπει να ξεκινήσει την προσπάθειά της, ενώ έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένη φωνάζοντας προς τους κριτές.

Τελικά επιστρέφοντας στο άλμα της στα 4.60 μ. η ελληνίδα πρωταθλήτρια κατάφερε με ευκολία να το περάσει!

Δείτε το στιγμιότυπο:

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });