Το διαστημικό πρώτο ημίχρονο του Ντουράντ κόντρα στην Σερβία! (vid)

Το διαστημικό πρώτο ημίχρονο του Ντουράντ κόντρα στην Σερβία! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 19:06 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:26 - 28.07.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου της Team USA κόντρα στην Σερβία, μετρώντας 21 πόντους με 8'/8 σουτ σε λιγότερα από 9 λεπτά στο παρκέ.

Η ματσάρα της Team USA κόντρα στην Σερβία είχε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή, που έκανε το Πιέρ Μορουά να παραληρεί με την παρουσία του. Στη μεγάλη επιστροφή του στη δράση ο Κέβιν Ντουράντ έδειξε γιατί είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς σκόρερ της γενιάς του.

Ο KD ήρθε από τον πάγκο στην αναμέτρηση, κάτι που συνέβη για -μόλις- τέταρτη φορά στην καριέρα του, σε 1.300+ παιχνίδια στην καριέρα του και από την πρώτη στιγμή που πήρε τη μπάλα έδειξε πανέτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ο ηγέτης των Φοίνιξ Σανς έμεινε στο παρκέ για 8 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα και διέλυσε τον συναγωνισμό, παρουσιάζοντας ένα offensive clinic από άλλο πλανήτη. Κάτι που φάνηκε και στους αριθμούς του στο διάστημα αυτό.

Το κοντέρ έγραψε 21 πόντους με 8/8 σουτ, εκ των οποίων 5/5 τρίποντα, ενώ στο διάστημα αυτό συγκέντρωσε 22 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Η δική του παρουσία ήταν καθοριστική ώστε οι Αμερικανοί να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση στο ξεκίνημα και να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με προβάδισμα για το 49-58. Αποδεικνύοντας παράλληλα πως άξιζε η αναμονή για τον Στιβ Κερ, καθώς ο Ντουράντ δεν αγωνίστηκε σε κανένα παιχνίδι του training camp.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });