Πότε είναι όλοι οι τελικοί της κωπηλασίας – Τετραπλή συμμετοχή για τα ελληνικά πληρώματα!

Πότε είναι όλοι οι τελικοί της κωπηλασίας – Τετραπλή συμμετοχή για τα ελληνικά πληρώματα!

Νίκος Μαρούδας 11:34 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:37 - 01.08.2024

Σε… καθαρά ελληνικό άθλημα εξελίσσεται η κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με τέσσερα πληρώματα να βρίσκονται στους τελικούς και να διεκδικούν μετάλλια.

Ο Στέφανος Ντούσκος έκανε την δουλειά κι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την τετραπλή συμμετοχή της ελληνικής κωπηλασίας σε τελικούς στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του σκιφ ως τρίτος από τον δικό του ημιτελικό.

Κάπως έτσι, ακολούθησε το δίδυμο Παπακωνσταντίνου, Γκαϊδατζή που θα αγωνιστούν στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, το δίδυμο Φίτσιου, Κοντού που στο ίδιο αγώνισμα θα πάρουν μέρος στον τελικό των γυναικών, όπως και το δίδυμο Μπούρμπου, Αναστασιάδου που θα πάρουν μέρος στον τελικό του δίκωπου γυναικών.

Πότε θα γίνουν οι τελικοί

Πάμε να δούμε όμως τις μέρες και τις ώρες των ελληνικών τελικών στην κωπηλασία. Πρώτοι στη μάχη των μεταλλίων μπαίνουν τα διπλά πληρώματα σε άνδρες και γυναίκες που θα αγωνιστούν την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα δώσει την μεγάλη του μάχη για το repeat ο Στέφανος Ντούσκος.

Αναλυτικά:

Τελικός 1: Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου – δίκωπο γυναικών – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12:42

Τελικός 2: Αντώνης Παπακωνσταντινου και Πέτρος Γκαϊδατζής – διπλό σκιφ ελαφρών βαρών – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13:02

Τελικός 3: Ζωή Φίτσιου και Δήμητρα Κοντού – διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών – ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 13:22

Τελικός 4: Στέφανος Ντούσκος – σκιφ ελαφρών βαρών – ΣΑΒΒΑΤΟ 11:30

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });