Γιατί αποσύρθηκε από τον αγώνα της η Άννα Κορακάκη - Τα δάκρυά της on camera (vids)

Γιατί αποσύρθηκε από τον αγώνα της η Άννα Κορακάκη - Τα δάκρυά της on camera (vids)

Sportal newsroom 17:17 - 27.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 27.07.2024

Η Άννα Κορακάκη λύγισε μπροστά στην κάμερα μετά την απόσυρσή της από τον προκριματικών των 10 μέτρων.

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε ο προκριματικός των 10 μέτρων αεροβόλο πιστόλι για την Άννα Κορακάκη. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του Ρίο, που ήταν εκ των φαβορί για ένα μετάλλιο, δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον προκριματικό των Ολυμπιακών αγώνων του Παρισιού.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια να μην βρίσκει το χέρι της. Η Κορακάκη σημείωσε 90-93-94 στα πρώτα τρία σετ βολών. Η αθλήτρια από τη Δράμα έκανε μόλις τρεις προσπάθειες στο τέταρτο σετ βολών και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον αγώνα.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια λίγο αργότερα, η ελληνίδα πρωταθλήτρια ταλαιπωρήθηκε με πυρετό και καταρροή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες και να νιώθει μεγάλη αδυναμία. Ως εκ τούτου αποφάσισε να εγκαταλείψει.

Επιπλέον, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με το μάτι αλλά δεν πρόλαβε να παραλάβει το μηχάνημα που χρειαζόταν προκειμένου να αγωνιστεί χωρίς πρόβλημα, κάτι που της έφερε μεγάλη ψυχολοφική πίεση.

«Δεν ξέρω τι γίνεται με την εστίασή μου. Προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε, αλλά δεν γίνεται. Θέλει τον χρόνο του. Έχω ξεκινήσει ήδη κάποιες ασκήσεις για τα μάτια μου, μία θεραπεία και ευελπιστώ να γίνει. Δεν το προλάβαμε δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς. Συν το ότι αρρώστηκα κιόλας, μέσα σε όλα. Ήταν μία χρονιά που πραγματικά είχαμε ένα κάρο προβλήματα και ερχόταν η μία αναποδιά μετά την άλλη.

Είναι μια περίοδος, τους τελευταίους 4-5 μήνες που κάνω την 'κοιλιά" μου, μετά από 10 χρόνια, είναι τώρα η φάση που κάνω την 'κοιλιά' μου (σσ. αγωνιστικά). Το παλέψαμε πάρα πολύ, δουλέψαμε διπλά και τριπλά για να έρθω έστω σε ένα καλό επίπεδο. Ευελπιστώ για ό,τι καλύτερο στα 25 μέτρα. Δουλεύουμε, έχω ξεκινήσει αντιβίωση. Από αύριο ξεκινάμε ξανά προπονήσεις, έχουμε μέρες. Θα κάνω ό,τι μπορώ και ελπίζω να τελειώσω τον αγώνα», είπε η Άννα Κορακάκη που έκανε λόγο για σωστά σκοπευτήρια, αλλά και παράπονο για τη διατροφή και τον κλιματισμό.

«Τα σκοπευτήρια ήταν πολύ σωστά δομημένα, με τον φωτισμό τους κλπ. Ωστόσο, όπως σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν μικροπροβλήματα, δηλαδή, πιστεύω ότι είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο μείον το ότι δεν είμαστε στο Ολυμπιακό Χωριό στο Παρίσι. Ένα με τη διατροφή, που το λένε όλοι και σίγουρα στα 10 μέτρα, αυτό που έχει δυσκολέψει όλους με τα τουφέκια είναι το ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και έκανε αφόρητη ζέστη»

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });