Παλεύει ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Αντετοκούνμπο

i

© FIBA

Παλεύει ο Κώστας Αντετοκούνμπο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:16 - 14.07.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 14.07.2024

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο συνεχίζει την προσπάθειά του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον διεθνή σέντερ να ανεβάζει στροφές και την Ελλάδα να έχει ακόμη μερικές ημέρες μέχρι να δηλώσει το ρόστερ της.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας συνεχίζεται, με τον Βασίλη Σπανούλη και τους διεθνείς μας να προετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει του τζάμπολ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο υπέστη κάκωση στον αριστερό επιγονατιδικό τένοντα στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Αίγυπτο και δεν έπαιξε σε ημιτελικό και τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, με τον διεθνή σέντερ έκτοτε να κάνει διαρκώς θεραπείες και να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να προλάβει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κατάσταση του Κώστα Αντετοκούνμπο ολοένα και βελτιώνεται, όμως τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, καθώς στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται θα πρέπει η ΕΟΚ να γνωστοποιήσει το τελικό ρόστερ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων και την αποστολή που θα βρεθεί στο Παρίσι.

Μέχρι την Παρασκευή (19/7) αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, με το Σάββατο (20/7) να αποτελεί την καταλυτική ημερομηνία προκειμένου να δηλωθεί το ρόστερ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων (στις 27 είναι το τζάμπολ και μια εβδομάδα πριν πρέπει να έχει δηλωθεί η 12άδα) και τον Κώστα Αντετοκούνμπο να κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να δηλώσει «παρών».

Θυμίζουμε πως η Εθνική μας ομάδα ξεκιναει τις υποχρεώσεις της στις 27 Ιουλίου, με τον Βασίλη Σπανούλη και τους παίκτες του να αντιμετωπίζουν τον Καναδά στην πρεμιέρα του μπασκετικού τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });