Παπανικολάου: «Όταν η σημαία σε καλεί πρέπει να είσαι εκεί» (vid)

Παπανικολάου: «Όταν η σημαία σε καλεί πρέπει να είσαι εκεί» (vid)

Sportal newsroom 13:51 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:45 - 06.08.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε η Εθνική απέναντι στην Γερμανία και δήλωσε χαρούμενος και περήφανος για την πορεία ως τα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Όσα είπε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Όλος ο δρόμος μας μέχρι εδώ που ξεκίνησε από τον Ιούνιο περιλάμβανε δύσκολα παιχνίδια και προκρίσεις. Παρά τον αποκλεισμό και πως θέλαμε το κάτι παραπάνω, για να κάνουμε χαρούμενο τον ελληνικό λαό, είμαι χαρούμενος και περήφανος για τα παιδιά και την προσπάθεια που έκαναν τους 2 μήνες. Αξίζουν όλοι συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Μένει μια πικρία, αλλά εγώ θα χαμογελάσω γιατί η Ελλάδα απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες του τουρνουά απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί απέναντί τους.

Η Ελλάδα πάλεψε απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά το ταλέντο της Γερμανίας υπερίσχυσε

Η Ελλάδα πάλεψε απέναντι στην παγκόσμια πρωταθλήτρια αλλά το ταλέντο της Γερμανίας υπερίσχυσε

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε καλά, όμως οι Γερμανοί ανέβασαν την απόδοσή τους από την δεύτερη περίοδο και με τον Σρέντερ μαέστρο και τους αδερφούς Βάγκνερ να κάνουν τη διαφορά πήρε τη νίκη (76-63) και την πρόκριση στα ημιτελικά.

Μακάρι να είμαστε υγιείς όλοι καλά, να έχουμε το καλύτερο δυνατό υλικό και με την ίδια ομοψυχία να διεκδικήσουμε έναν τίτλο και να κάνουμε κάτι καλό.

Όταν η σημαία σε καλεί πρέπει να είσαι εκεί. Είναι μεγάλη υπερηφάνεια να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου. Το αντιλαμβάνεσαι σε όλη την προσπάθεια των παιδιών και πόσο παλεύει ο καθένας στο κάθε άθλημα για να είμαστε εδώ.

Βγήκαμε από το αμυντικό μας πλάνο όσον αφορά τις θέσεις που θέλαμε να έχουμε. Παίζαμε με μια πάρα πολύ ποιοτική ομάδα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε περήφανοι για όλα τα παιδιά».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });