Αποκλείστηκε ο Κουρουγκλίεφ στον προημιτελικό, ελπίζει στα ρεπεσάζ

Κουρουγκλίεφ

i

©Intime

Αποκλείστηκε ο Κουρουγκλίεφ στον προημιτελικό, ελπίζει στα ρεπεσάζ

Κώστας Τόπας 14:35 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 08.08.2024

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ δεν τα κατάφερε απέναντι στο μεγάλο φαβορί, Χασάν Γιαζντανιχαράτι και αποκλείστηκε από τον προημιτελικό στα 86 κιλά της ελευθέρας πάλης. Ο Έλληνας παλαιστής θα συνεχίσει την πορεία του στα ρεπεσάζ για την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου.

Ο 32χρονος Έλληνας παλαιστής, Νταουρέν Κουρουγκλίεφ πραγματοποίησε μία σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Πορτορικανό Ίθαν Άντριαν Ράμος και με το εντυπωσιακό 11-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά της ελευθέρας πάλης ανδρών στη κατηγορία των 86 κιλών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Εκεί όμως τέθηκε αντιμέτωπος με τον Χασάν Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Ο αγώνας δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τον Κουρουγκλίεφ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 4-1. Ωστόσο στη συνέχεια ισοφάρισε σε 4-4, αλλά και πάλι ο αντίπαλός του έκλεισε το πρώτο μέρος με σκορ 6-4.

Το 9-4 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, υπέρ του Χασάν Γιαζντανιχαράτι, ο οποίος επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί.

Πλέον, ο Κουρουγκλίεφ θα πρέπει να περιμένει να δει αν ο Ιρανός κερδίσει τον ημιτελικό του σήμερα το βράδυ και προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Αν συμβεί αυτό, τότε ο Κουρουγκλίεφ θα αγωνιστεί αύριο στα ρεπεσάζ της κατηγορίας. Αν ο Ιρανός χάσει στον ημιτελικό του, τότε ο Κουρουγκλίεφ θα αποκλειστεί.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });