Τρομερός Κουρουγκλίεφ, νίκησε με άνεση και θα διεκδικήσει το απόγευμα το χάλκινο μετάλλιο!

Φωτ. IMAGO

Τρομερός Κουρουγκλίεφ, νίκησε με άνεση και θα διεκδικήσει το απόγευμα το χάλκινο μετάλλιο!

Πηνελόπη Παπαδήμου 12:18 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 09.08.2024

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 10-0 του Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς από την Αυστραλία σε μόλις 97 δευτερόλεπτα και πήρε την πρόκριση για τον μικρό τελικό της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας πάλης, όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο το απόγευμα!

Τρομερός ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ στο ρεπεσάζ των 86 κιλών ελευθέρας πάλης, διέλυσε τον αντίπαλό του σε... δευτερόλεπτα και πήρε την πρόκριση για τον μικρό τελικό, εκεί που θα διεκδικήσει το απόγευμα το χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 10-0 του Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς από την Αυστραλία σε μόλις 97 δευτερόλεπτα και πήρε την πρόκριση για τον μικρό τελικό της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας πάλης!

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Συγκλόνισε ο Άλκης Κυνηγάκης με τις δηλώσεις του. «Ένα εθνόσημο είναι, μια Ελλάδα είναι, στα δύσκολα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Στα εύκολα πανηγυρτζήδες. Ας τα ακούσουν όσοι πρέπει και ξέρουν ποιοι είναι».

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα αντιμετωπίσει τον Μάιλς Ναζέμ Άμινε από το Σαν Μαρίνο στον έναν από τους δύο μικρούς τελικούς της κατηγορίας των 86 κιλών ελευθέρας πάλης. Ο αγώνας θα γίνει σήμερα το βράδυ.

Μετά τη μεγάλη του πρόκριση ο Κουρουγκλίεφ ανέφερε: «Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί. Αν είναι να γίνει θα γίνει.

Δεν θα χαλαρώσουμε μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο. Θα φάμε θα ξεκουραστούμε και ότι δυνατότητα έχω θα τη δώσω στον επόμενο αγώνα»

Στη... μάχη ο Κουγιουμτσίδης

Επόμενη ελληνική συμμετοχή είναι του Γιώργου Κουγιουμτσίδη, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν, για τη φάση των «16» των 74 κιλών ελευθέρας πάλης.

Ο αγώνας του είναι ο όγδοος στο πρώτο ταπί. Υπενθυμίζουμε ότι αν κερδίσει ο Κουγιουμτσίδης, τότε θα συνεχίσει στα προημιτελικά της κατηγορίας. Αν χάσει, τότε θα πρέπει να περιμένει να δει τι θα κάνει ο αντίπαλός του. Αν ο Ρασάντιν φτάσει μέχρι τον τελικό της κατηγορίας, τότε ο Κουγιουμτσίδης θα αγωνιστεί αύριο στα ρεπεσάζ της κατηγορίας. Αν ο Ρασάντιν μείνει εκτός τελικού στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά, τότε ο Κουγιουμτσίδης θα αποκλειστεί.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });