Τι ώρα είναι και με ποιον ο τελικός του Κουρουγκλίεφ

Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

i

©Intime

Τι ώρα είναι και με ποιον ο τελικός του Κουρουγκλίεφ

Sportal newsroom 12:48 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 09.08.2024

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 10-0 κόντρα στον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον Μάιλς Άμινε απόψε το βράδυ (9/8). Η ώρα του αγώνα κι ο αντίπαλος του πρωταθλητή της πάλης.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ επικράτησε με 10-0 του Τζέιντεν Αλεξάντερ Λόρενς από την Αυστραλία σε μόλις 97 δευτερόλεπτα στο ρεπεσάζ των 86 κιλών ελευθέρας πάλης των Ολυμπιακών Αγώνων και πήρε την πρόκριση για τον μικρό τελικό, όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Σόκαρε την Ελλάδα ο Κυνηγάκης με δάκρυα στα μάτια: «Είμαστε μια χώρα, όχι εχθροί - Μόνο ο Γιαννιώτης μου στάθηκε, δεν ξέρω αν θα συνεχίσω» (vid)

Συγκλόνισε ο Άλκης Κυνηγάκης με τις δηλώσεις του. «Ένα εθνόσημο είναι, μια Ελλάδα είναι, στα δύσκολα να δείξουμε ποιοι είμαστε. Στα εύκολα πανηγυρτζήδες. Ας τα ακούσουν όσοι πρέπει και ξέρουν ποιοι είναι».

Μετά τη μεγάλη του πρόκριση ο Κουρουγκλίεφ ανέφερε: «Το μυαλό μου είναι να πάρω το μετάλλιο για την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει τη μπορεί να συμβεί. Αν είναι να γίνει θα γίνει.

Δεν θα χαλαρώσουμε μέχρι το βράδυ έχουμε χρόνο. Θα φάμε θα ξεκουραστούμε και ότι δυνατότητα έχω θα τη δώσω στον επόμενο αγώνα».

Με τη νίκη του αυτή, ο Κουρουγκλίεφ βρίσκεται πλέον ένα ματς μακριά από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κατηγορία των 86 κιλών της ελευθέρας πάλης, που θα το δώσει το απόγευμα της Παρασκευής (9/8) απέναντι στον Μάιλς Άμινε από το Σαν Μαρίνο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει μετά τις 19:15.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });