Λαρεντζάκης: «Μπορεί να μη φτάσαμε στην τετράδα, όμως χτίστηκε κάτι καλό»

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

i

FIBA

Λαρεντζάκης: «Μπορεί να μη φτάσαμε στην τετράδα, όμως χτίστηκε κάτι καλό»

Ο Γιαννούλής Λαρεντζάκης μίλησε κατά την άφιξη της Εθνικής μας στο «Ελ.Βενιζέλος», με τον διεθνή γκαρντ να στέκεται στις βάσεις που μπήκαν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εθνική Ελλάδας επέστρεψε στα εγχώρια εδάφη μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλά στους εκπροσώπους του Τύπου κατά την άφιξη της Γαλανόλευκης στο «Ελ. Βενιζέλος».

Αναλύτικά τα όσα είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

«Ήταν ένα φανταστικό δίμηνο στην ουσία, υπήρχε τέλειο κλίμα. Μπορεί να μη φτάσαμε στην τετράδα, όμως χτίστηκε κάτι καλό. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία και ανυπομονησία για την επόμενη φορά. Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, Αν έπαιζα λίγο καλύτερα θα ήμουν και εγώ πιο ικανοποιημένος. Η προσπάθεια της Εθνικής είναι πάνω από όλα. Του χρόνου αυτό θα βγει και σε καλύτερο βαθμό».

Για την προσπάθεια που κατέβαλαν: «Ο καθένας έβαλε το δικό του λιθαράκι. Ο κόουτς Σπανούλης έχει το ενωτικό στοιχείο πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Στην ομάδα ήμασταν ξανά όλοι μαζί στο φαγητό, στα δωμάτια. Λεπτομέρειες κρίνανε και τα τρία παιχνίδια. Η ουσία είναι ότι μπήκαν γερές βάσεις γιατί αυτό έχει ανάγκη η Εθνική. Η μεγάλη διάκριση μετράει στο τέλος, όμως είναι σημαντικό να μπουν βάσεις για να μην είναι αυτό φωτοβολίδα.

Για αυτό που κρατάει στο τέλος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τα κεφάλια ψηλά, η οκτάδα στην Ολυμπιάδα δεν είναι λίγο. Όπως είπα οι βάσεις μπήκαν και αυτό το μέταλλο να μείνει για χρόνια στην Εθνική».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });