Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα έχει βγει στη σύνταξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028

Λεμπρόν Τζέιμς

i

usab

Ο Λεμπρόν Τζέιμς θα έχει βγει στη σύνταξη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028

Νίκος Καλαμπάκας 21:18 - 12.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:18 - 12.07.2024

Ο Λεμπρόν Τζέιμς παραδέχθηκε πως το 2028, όταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διοργανωθούν στο Λος Άντζελες, ο ίδιος δεν θα αγωνίζεται με την εθνική των ΗΠΑ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς στα 39 του χρόνια παραμένει σε κορυφαίο επίπεδο. Αυτό είναι κάτι που ο χρόνος δεν στέρησε από τον σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς, που τις τελευταίες ημέρες προετοιμάζεται με τις ΗΠΑ, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

Τα power ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Στο No 1 οι ΗΠΑ, σε ποια θέση τοποθετείται η Ελλάδα
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:13 - 12.07.2024

Τα power ranking για τους Ολυμπιακούς Αγώνες - Στο No 1 οι ΗΠΑ, σε ποια θέση τοποθετείται η Ελλάδα

Η FIBA ανακοίνωσε με ιεραρχική σειρά τη δυναμικότητα των ομάδων που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σύμφωνα με το σύστημα αξιολόγησή της. Στην πρώτη εξάδα η Εθνική ομάδα και στην κορυφή η Team USA.

Ο χρόνος μπορεί να περνάει για όλους, όμως ο υπεραθλητής του ΝΒΑ έχει βρει τον τρόπο να διατηρείται σε τοπ φόρμα, γεγονός που τον καθιστά ως έναν από τους θρύλους του μπάσκετ στις ΗΠΑ.

Τα κατορθώματά του είναι πολλά, αλλά ο Λεμπρόν φέτος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία να κερδίσει ένα ακόμα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι ΗΠΑ θα είναι στο τουρνουά με μια ομάδα που τρομάζει και αυτή θα είναι η τελευταία φορά που ο Τζέιμς θα φορέσει το εθνόσημο στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, παρά το γεγονός ότι το 2028 η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες:

«Δεν θα είμαι εκεί», είπε στον Κρέιγκ Μέλβιν του NBC ο Λεμπρόν, για να συνεχίσει: «Θα φύγω από την πόλη όταν θα γίνουν εκεί οι Ολυμπιακοί Αγώνες. θα μένω στο Λος Άντζελες όλο τον χρόνο, όμως δεν θα είμαι εκεί το 2028. Θα φύγω».

Ο Τζέιμς έχει κτακτήσει το χρυσό μετάλλιο με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και του 2012. Στο Λος Άντζελες εικάζεται ότι δεν θα είναι στην ομάδα των ΗΠΑ, αφού θα διανύει το 43ο έτος της ηλικίας του.

Το αν θα έχει βγει στη σύνταξη ακόμα δεν το ξέρει κανείς. Αν συνεχίσει πάντως να αγωνίζεται μέχρι τότε, θα έχει διευρύνει σε αυτή την ηλικία το ρεκόρ του γηραιότερου παίκτη της εθνικής ομάδας της χώρας του, που αγωνίστηκε σε μεγάλη διοργάνωση. Το είχε ο Ρέτζι Μίλερ στα 37 του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, το έσπασε ο Λεμπρόν που στα 39 του θα παίξει σε Ολυμπιακούς Αγώνες...

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });