Ράμματα στο φρύδι για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

ΛεΜπρόν Τζέιμς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ράμματα στο φρύδι για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς

Sportal newsroom 14:34 - 07.08.2024

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποκόμισε έναν μικρό τραυματισμό από τον προημιτελικό της Team USA με τη Βραζιλία.

Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης της Team USA με τη Βραζιλία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, που οδήγησε τις ΗΠΑ στην πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σερβία, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δέχθηκε μία αγκωνιά από τον Ντε Πάουλα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στα αποδυτήρια.

ο «Βασιλιάς» της άλλης πλευράς του Ατλαντικού τραυματίστηκε στο αριστερό του φρύδι και αποχώρησε αιμόφυρτος από το παρκέ χωρίς να επιστρέψει ξανά στο παρκέ.

Σαρωτική η Team USA παρέσυρε τη Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου συναντά τη Σερβία

Σαρωτική η Team USA παρέσυρε τη Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου συναντά τη Σερβία

Περίπατο έκανε η ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών διαλύοντας (122-87) τη Βραζιλία και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά, όπου θα συναντήσει τη Σερβία

Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα, όπως ενημέρωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Στιβ Κερ, χωρίς όμως να προκύπτει κάποιο θέμα σχετικά με τη συμμετοχή του στην επόμενη φάση των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Μέχρι να αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο ΛεΜπρόν είχε αγωνιστεί 16 λεπτά περίπου και είχε 12 πόντους με 5/6 δίποντα, 2/3 βολές, 9 ασίστ, 3 ριμπάουντ αλλά και 4 λάθη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });