«Ασπίδα» Λεμπρόν σε Εμπίντ για τις αποδοκιμασίες των Γάλλων: «Είμαστε στο πλευρό του»

Φωτ. IMAGO

«Ασπίδα» Λεμπρόν σε Εμπίντ για τις αποδοκιμασίες των Γάλλων: «Είμαστε στο πλευρό του»

Sportal newsroom 14:06 - 05.08.2024

Ο Λεμπρόν Τζέιμς στάθηκε στο πλευρό του Τζοέλ Εμπίντ, για τις αποδοκιμασίες που άκουσε στη Λιλ, τονίζοντας πως όλοι οι συμπαίκτες του είναι στο πλευρό του.

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων ήταν η συμπεριφορά των Γάλλων φιλάθλων προς τον Τζοέλ Εμπίντ. Ο σέντερ των Φιλαδέλφεια 76ερς δεν δέχτηκε την γαλλική υπηκοότητα και δεν αποδέχτηκε την πρόταση της εθνικής Γαλλίας, παίζοντας για την Team USA.

Σε κάθε παιχνίδι της Team USA οι αποδοκιμασίες των Γάλλων φιλάθλων ήταν έντονες, με τον JoLo να δείχνει ωστόσο να τις απολαμβάνει. Μάλιστα ο ίδιος υπογράμμισε πως αυτό δείχνει αγάπη και σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Η κίνηση-έκπληξη του Κερ με τον Ντουράντ ενόψει των νοκ άουτ των Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Κέβιν Ντουράντ αποτελεί βασικό επιθετικό πόλο της Team USA στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Στιβ Κερ να έχει βρει τρόπο να κρατήσει ισορροπίες σε ένα «λαμπερό» ρόστερ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πήρε θέση για τις αποδοκιμασίες προς τον συμπαίκτη του και στάθηκε στο πλευρό του στο 100%. Εξήγησε πως άπαντες είναι στο πλευρό του και είναι έτοιμοι να τον στηρίξουν, ενώ στάθηκε στο mood του πρώην MVP του ΝΒΑ, το οποίο είναι σε πολύ καλά επίπεδα.

Ο «Βασιλιάς» μιλώντας για τις αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Τζοέλ Εμπίντ τόνισε: «Είμαστε όλοι στο πλευρό του Τζοέλ. Ο Τζοέλ έχει καλή διάθεση, όλοι έχουμε και ως οι 11 συμπαίκτες του, του δίνουμε την υποστήριξη που χρειάζεται στο παρκέ αλλά και εκτός αυτού αν χρειαστεί».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });