Ο Λεμπρόν «υποκλίθηκε» στον Ντουράντ: «Αυτα που έκανε δεν μου προκαλούν έκπληξη»

Ο Λεμπρόν «υποκλίθηκε» στον Ντουράντ: «Αυτα που έκανε δεν μου προκαλούν έκπληξη»

Sportal newsroom 23:29 - 28.07.2024 / Ανανεώθηκε: 23:29 - 28.07.2024

Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στη δράση... αγριεμένος και ο Λεμπρόν Τζέιμς τον αποθέωσε με το πέρας του αγώνα, εστιάζοντας στην επιρροή του στην ομάδα.

H Team USA ξεκίνησε την πορεία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες με εμφατική νίκη απέναντι στην Σερβία. Ο Κέβιν Ντουράντ πήρε τ' όπλο του κόντρα στους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς και με 23 πόντους έκανε τη διαφορά στην επίθεση. Ο Λεμπρόν Τζέιμς μίλησε για τον KD και είχε μόνο καλά λόγια να πει, τονίζοντας πως η εμφάνισή του δεν αποτελεί έκπληξη.

Όσα είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Σερβία: «Έβλεπα τον Κέβιν Ντουράντ, έβλεπα τι έκανε στην προπόνηση, οπότε δεν μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι βγήκε σήμερα στο παρκέ και έκανε αυτά που έκανε.

Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, χρειαστήκαμε μερικά λεπτά στο ξεκίνημα. Είναι σπουδαίο ότι όλα τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα, άκουγαν τον Στιβ Κερ. Έχουμε ένα γκρουπ παιδιών που εκτέλεσαν το πλάνο. Κάθε κατοχή μετράει.

Είχα μία παρεξήγηση με έναν διαιτητή καθώς προσπαθούσα να μπω στο ματς ενώ κείνος νόμιζε ότι ήμουν ήδη στο παρκέ. Νόμιζε ότι ήμουν εντός, βγήκα εκτός και προσπάθησε να ξαναμπώ στον αγώνα.

Η ατμόσφαιρα ήταν σπουδαία, ακούσατε τον κόσμο να τραγουδάει τον εθνικό μας ύμνο, ένιωσα τα συναισθήματα. Ήταν κάτι διαφορετικό ακόμη και για εμένα. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, είναι μία πρόκληση.

Θα κάνω ό,τι χρειαστεί, θα έχουμε όμως διαφορετικούς πρωταγωνιστές σε κάθε αγώνα. Θέλω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση, να μπορώ να παίξω πολλά λεπτά. Έχουμε 12 παίκτες και είμαστε όλοι έτοιμοι. Θα δουλέψουμε για την Τετάρτη».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });