Κολέ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έχει πάρει τον Λεσόρ»
i

© FIBA

Κολέ: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έχει πάρει τον Λεσόρ»

Sportal newsroom 10:50 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:50 - 07.08.2024

Ο Βενσάν Κολέ έπλεξε το εγκώμιο του Ματίας Λεσόρ ενώ δεν έλειψε να σχολιάσει το γεγονός πως δεν τον έχουν φωνάξει στο NBA.

Η Γαλλία έριξε χθες (06/08) στο... καναβάτσο τον Καναδά και πέρασε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου θα συναντήσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία την Πέμπτη 8 Αυγούστου.

Κόντρα στους Καναδούς οι «τρικολόρ» έδειξαν τα... δόντια τους με τους παίκτες που αγωνίζονται στην EuroLeague να βγαίνουν μπροστά σηκώνοντας στις πλάτες τους την ομάδα για να την οδηγήσουν στη νίκη. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ματίας Λεσόρ, που σημείωσε 13 πόντους, μάζεψε 5 πόντους και μοίρασε και 2 ασίστ για να προκριθεί η ομάδα του.

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η Γαλλία φιλοδοξεί να πετύχει κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει μόνο η Team USA

Η οικοδέσποινα Γαλλία εξασφάλισε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Ολυμπιακού τουρνουά και στοχεύει σε κάτι που μόνο η Team USA των Μάικλ Τζόρνταν, Τσαρλς Μπάρκλεϊ και Πάτρικ Γιούιν έχει πετύχει.

Μετά το τέλος της σημαντικής αναμέτρησης, ο προπονητής των Γάλλων, Βενσάν Κολέ, δεν δίστασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σέντερ του Παναθηναϊκού, ενώ εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι αυτός ο παίκτης δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα στο ΝΒΑ.

«Ο Ματίας είναι πιθανότατα αυτή τη σεζόν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωλίγκα. Με τον Παναθηναϊκό κέρδισε στο Ευρωπαϊκό και δεν ήταν μακριά από το να κερδίσει και τον τίτλο του MVP. Για εμένα αυτό δεν είναι έκπληξη», ανέφερε ο Κολέ και συνέχισε: «Είναι μια μεγάλη έκπληξη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει στο ΝΒΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καμία ομάδα από το ΝΒΑ δεν έχει πάρει αυτόν τον παίκτη», κατέληξε.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });