Φουλάρει για χρυσό ο Λεσόρ: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε»

Ματίας Λεσόρ

i

© Imago

Φουλάρει για χρυσό ο Λεσόρ: «Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε»

12:52 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 09.08.2024

Ο Ματίας Λεσόρ δήλωσε με αισιοδοξία πως η Γαλλία μπορεί να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων κόντρα στην Team USA.

H Γαλλία πέρασε το εμπόδιο της Γερμανίας και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων κι εκεί θα συναντήσει την υπερηχητική Team USA, που υπερίσχυσε της Σερβίας, που λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή.

Ο Ματίας Λεσόρ σε δηλώσεις του για το επερχόμενο match up του Σαββάτου (10/08, 22:30) φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την εξέλιξη της αναμέτρησης, ενώ υποστήριξε πως οι «τρικολόρ» έχουν πιθανότητες να κάνουν δικό τους το χρυσό μετάλλιο. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, σε συνέχεια και των δηλώσεων του ίδιου του τεχνικού, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σέντερ του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ:

«Φυσικά και μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Δεν φτάσαμε εδώ από τύχη, είμαστε εδώ επειδή το αξίζουμε».

Για το σημείο - κλειδί της νίκης κόντρα στη Γερμανία: «Είδαμε στο σκάουτινγκ πώς επιτίθεται. Προσπαθήσαμε να μην του δώσουμε ανοιχτούς διαδρόμους προς τη ρακέτα μας και το καλάθι. Ξέρουμε πώς του αρέσει να επιτίθεται. Είναι πολύ δυνατός».

Κλείνοντας ο Λεσόρ δεν παρέλειψε να εκθειάσει και το κοουτσάρισμα του Βενσάν Κολέ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες είχε πλέξει το εγκώμιο του σέντερ του Παναθηναϊκού: «Έκανε εξαιρετικές προσαρμογές. Κοουτσάρει φανταστικά τελευταία. Μου είχε πει πως τα λεπτά μου πιθανότατα θα αυξηθούν, οπότε έπρεπε να είμαι έτοιμος».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });