«Μα@@κα ναι!»: Η κραυγή του Λευτέρη Πετρούνια όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του (vidς)

«Μα@@κα ναι!»: Η κραυγή του Λευτέρη Πετρούνια όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του (vidς)

Sportal newsroom 17:04 - 04.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 04.08.2024

Με το που προσγειώθηκε άψογα και ολοκλήρωσε την κρίσιμη προσπάθειά του στους κρίκους, ο Λευτέρης Πετρούνιας (κατά βάθος) ήξερε πως αυτή θα του έδινε ένα ακόμα μετάλλιο. Και δεν συγκράτησε τον ενθουσιασμό του!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι γνωστός σε όλο τον πλανήτη ως ο «Άρχοντας των Κρίκων». Και ως απόλυτος άρχοντας, πλέον κατέχει και το απόλυτο ρεκόρ.

Στο Παρίσι, πήρε το τρίτο του μετάλλιο στους κρίκους σε τρεις διαδοχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα κατόρθωμα που δεν έχει επαναληφθεί στην ιστορία. Μετά το χρυσό στο Ρίο, το 2016 και το χάλκινο στο Τόκιο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 (που έγιναν το... 2021, λόγω Πανδημίας,) ήρθε μία ακόμα τρίτη θέση.

Η προσπάθειά του ήταν εντυπωσιακή και με υψηλό δείκτη δυσκολίας. Η εκτέλεση αυτής στο υψηλό επίπεδο και η προσγείωση του άψογη. Ο ίδιος αντιλήφθηκε (καλύτερα απ' όλους) πως τα πήγε υπέροχα και φάνηκε ενθουσιασμένος και συγκινημένος με την προσπάθειά του. Πριν καν δει την βαθμολογία.

Η πρώτη κραυγή... ήρθε με ένταση που «κουβαλούσε» όλη του την προσπάθεια. Όλες τις ατελείωτες ώρες δουλειάς πριν καν μεταφερθεί στη γαλλική πρωτεύουσα. Και ακούστηκε δυνατά στο στάδιο για να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του, αμέσως με το τέλος της κομβικής προσπάθειάς του.

Διψασμένος όσο ποτέ ο Πετρούνιας δίνει ραντεβού για το Λος Άντζελες

Διψασμένος όσο ποτέ ο Πετρούνιας δίνει ραντεβού για το Λος Άντζελες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του τελικού των κρίκων εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει μέχρι τους τελικούς του Λος Άντζελες.

Η πλήρης ικανοποίηση ήρθε λίγο αργότερα, όταν συγκέντρωσε 15.100 βαθμούς και τη δεύτερη κραυγή (πιο ήπια αυτή τη φορά) την ξεστομίστηκε όταν ανακοινώθηκε η τρίτη του θέση. Άρα και η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });