Λιόλος: «Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025»

Λιόλος: «Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:44 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 07.08.2024

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, κατά την άφιξη της Εθνικής Ελλάδας στο «Ελ. Βενιζέλος», μίλησε για την προσπάθεια της Γαλανόλευκης, η οποία έφτασε μέχρι την οκτάδα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε απέναντι στη Γερμανία και έμεινε εκτός τετράδας, με τον Βαγγέλη Λιόλιο, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, να αναφέρεται στα όσα πέτυχε η Επίσημη Αγαπημένη αυτό το καλοκαίρι, με το ταξίδι να ξεκινά από το προολυμπιακό του Πειραιά και να φτάνει μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Λιόλιος:

 «Είναι μια προσπάθεια που άρχισε από τις 15 Ιουνίου, με την προετοιμασία για το Προολυμπιακό Τουρνουά και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, έδωσε το στίγμα της, κατάφερε να μπει στην οκτάδα του κόσμου κι αυτό λέει πολλά. Υπάρχει και συνέχεια. Ο επόμενος στόχος είναι το Ευρωμπάσκετ του 2025, να πάμε καλά και έχουμε συνέχεια».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });