Τι γράφει το ελληνικό τατουάζ της Ιταλίδας αθλήτριας που παραλίγο να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Τι γράφει το ελληνικό τατουάζ της Ιταλίδας αθλήτριας που παραλίγο να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Sportal newsroom 10:40 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 12.08.2024

H Ιταλίδα καταδύτρια, Μάια Μπιτζινέλι, έχει στον δεξιό της ώμο ένα ελληνικό τατουάζ. Τι γράφει;

Μια από τις πιο viral αθλήτριες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού είναι δίχως αμφιβολία η Μάια Μπιτζινέλι.

Αν κι η Ιταλίδα κολυμβήτρια κατέλαβε την 18η θέση στις καταδύσεις γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, κατόρθωσε να τραβήξει πάνω της πολλά βλέμματα και κυρίως ελληνικά. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το τατουάζ που έχει η 21χρονη πρωταθλήτρια στο σώμα της!

Ειδικότερα, η Μάια Μπιτζινέλι έχει επιλέξει να χτυπήσει ένα ιδιαίτερο τατουάζ στον δεξιό της ώμο το οποίο και γράφει με ελληνικά γράμματα την λέξη «ποίησις».

Να αναφέρουμε ότι οι επιδόσεις της Ιταλίδας καταδύτριας δεν ήταν το ίδιο καλές, καθώς επέλεξε να κάνει μια αρκετά δύσκολη κατάδυση από την πλατφόρμα των 10 μέτρων και μάλιστα παραλίγο να χτυπήσει κατά την προσγείωση της στην πισίνα. Οι κριτές δεν φάνηκαν να συγκινούνται ιδιαίτερα και με την χαμηλή βαθμολογία που της έδωσαν, η Ιταλίδα κατέλαβε την 18η θέση, σε μια επίδοση που δεν την λες και κολακευτική.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });