Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα»

Μάρκος: «Έχω παγώσει, δεν έχω συναισθήματα»

Sportal newsroom 15:12 - 29.07.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 29.07.2024

Απογοητευμένος από την εμφάνισή του στον προκριματικό των 800 μέτρων ήταν ο Δημήτρης Μάρκος.

Μακριά από το ρεκόρ του έμεινε ο Δημήτρης Μάρκος στον προκριματικό των 800 μέτρων ελεύθερο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού. Ο Έλληνας πρωταθλητής σημείωσε χρόνο 8:01.37, σχεδόν 13 δευτερόλεπτα πίσω από το ατομικό -και πανελλήνιο- ρεκόρ που πέτυχε τον περασμένο μήνα στο Βελιγράδι, και περιορίστηκε στην 26η θέση της συνολικής κατάταξης. Ο Μάρκος έκανε ένα καλό πρώτο 400άρι, αλλά στη συνέχεια έμεινε αρκετά πίσω και στο τέλος φάνηκε να... παρατάει την κούρσα.

Ο ίδιος εμφανίστηκε απογοητευμένος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του.

«Ξεκίνησα όπως έπρεπε νομίζω. Δεν ξέρω γιατί, δεν μου βγήκε. Ίσως έπρεπε να ξεκινήσω πιο αργά, για να έχω δυνάμεις στο τέλος. Πήγα να δοκιμάσω κάτι καινούριο, που ουσιαστικά έπρεπε να κάνω για να προκριθώ στον τελικό. Κουράστηκα πολύ και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μάρκος.

Για το τι θα άλλαζε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω, ο Έλληνας αθλητής απάντησε: «Τίποτα δεν θα άλλαζα. Αυτό έπρεπε να κάνω, αυτό θα ξαναέκανα. Απ' ότι φάνηκε δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω, δεν ξέρω για ποιο λόγο, σωματικά δεν ήμουν πολύ καλά. Η προετοιμασία πήγε όπως έπρεπε. Ίσως να είναι εγκεφαλικό το παιχνίδι και να το έχασα εκεί.

Έχω παγώσει λίγο η αλήθεια είναι. Δεν έχω συναισθήματα, δεν μπορώ να σκεφτώ καν τι έχει γίνει. Θα προσπαθήσω να κρατηθώ συγκεντρωμένος, να σκεφτώ ότι έχω δουλέψει πολύ και ότι είμαι έτοιμος για αυτή τη διοργάνωση και αύριο να μπω με διαφορετικό mindset με τη σκυτάλη και να κάνουμε κάτι καλό».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });