«Έκρηξη» Μασεράνο μετά την ήττα της Αργεντινής: «Το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου»

Φωτ. IMAGO

«Έκρηξη» Μασεράνο μετά την ήττα της Αργεντινής: «Το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου»

Sportal newsroom 22:27 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 24.07.2024

Οργισμένος με τα όσα συνέβησαν στο Αργεντινή - Μαρόκο ήταν ο προπονητής της πρώτης, Χαβιέ Μασεράνο, κάτι που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Η αναμέτρηση Αργεντινή - Μαρόκο ολοκληρώθηκε με επεισοδιακό τρόπο, αφού σε πρώτο χρόνο συνοδεύτηκε με δίωρη διακοπή λόγω επεισοδίων και σε δεύτερη με ακύρωση του γκολ που πέτυχε η «αλμπισελέστε» στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τα δύο αυτά γεγονότα έφεραν την οργή του Μασεράνο, με τον προπονητή των λατινοαμερικάνων να την εκφράζει μέσω δηλώσεων, μετά την αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου», ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο τεχνικός της αλμπισελέστε, μιλώντας για την απόφαση του ρέφερι. σε σχέση με το γκολ του Μεντίνα. Αργότερα στάθηκε και στη φιλοξενία των Γάλλων και εκεί ξέσπασε για τις συνθήκες που βίωσε εκείνος και η ομάδα του, λέγοντας πως:

«Το ποδόσφαιρο άφησε το στίγμα του σήμερα»: Η διοργανώτρια αρχή του «Παρίσι 2024» άλλαξε την ώρα της ανάρτησης μετά την κατακραυγή για τη διακοπή του Αργεντινή - Μαρόκο!

«Το ποδόσφαιρο άφησε το στίγμα του σήμερα»: Η διοργανώτρια αρχή του «Παρίσι 2024» άλλαξε την ώρα της ανάρτησης μετά την κατακραυγή για τη διακοπή του Αργεντινή - Μαρόκο!

Στον... κόσμο της ήταν η διοργανώτρια αρχή των Ολυμπιακών Αγώνων, αφού μετά τα επεισόδια και τη διακοπή στο Αργεντινή - Μαρόκο έκανε αναρτήσεις που αναφέρονταν στις όμορφες στιγμές που πρόσφεραν οι αγώνες της Τετάρτης (24/7).

«Χθες μπήκαν στην προπόνηση και μας έκλεψαν. Του Τιάγκο Αλμάντα του έκλεψαν τα υπάρχοντά του. Του έλειπε ένα ρολόι και κάποια δαχτυλίδια. Μας ζητούν διαπιστευτήρια για όλα και μετά βλέπουμε να γίνονται αυτά. Είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όχι σε ένα τοπικό τουρνουά. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει».

Χαμός στο φινάλε της αναμέτρησης ανάμεσα σε Αργεντινή και Μαρόκο για το Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου!

Το Μαρόκο παρότι είχε προβάδισμα δύο τερμάτων είδε την Αργεντινή να φτάνει στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από μία απίθανη φάση διαρκείας ο Μεντίνα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Μόλις η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα άρχισαν τα... όργανα, αφού είχαμε ρίψη αντικειμένων και κροτίδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρξαν και οπαδοί που μπούκαραν μέσα στο γήπεδο. Φυσικά, αυτές οι εξελίξεις προκάλεσαν την προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού, με τον διαιτητή να παίρνει τους ποδοσφαιριστές και να πηγαίνει στα αποδυτήρια.

Εν τέλει, οι δύο ομάδες επέστρεψαν μετά από σχεδόν δύο ώρες στον αγωνιστικό χώρο και εκεί ακολούθησε ένα νέο «μπάχαλο». Ο Νάιμπεργκ εξέτασε τη φάση του γκολ του Μεντίνα και έδωσε οφσάιντ σε βάρος του Αμιόνε, ακυρώνοντας το τέρμα που πέτυχαν οι «αλμπισελέστε».

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });