Με 8 NBAers η επιλογή των Αυστραλών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με 8 NBAers η επιλογή των Αυστραλών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Νίκος Καλαμπάκας 12:08 - 05.07.2024 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 17.07.2024

Η Αυστραλία επέλεξε τους 12 που θα την εκπροσωπήσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου!

Το Παρίσι ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 και η Ασυτραλία που συμμετέχει στο μπασκετικό τουρνουά, ανακοίνωσε την 12αδα της, που έχει μέσα 8 παίκτες που βγάζουν το... ψωμί τους στο NBA!

Οι «Μπούμερς» όπως είναι το παρατσούκλι τους θα προσπαθήσουν να διακριθούν στο μεγαλύτερο ραντεβού του Παγκόσμιου αθλητισμού. Μάλιστα, σε περίπτωση που η Ελλάδα πάρει το εισιτήριο από το Προολυμπιακό του ΣΕΦ, θα τους συναντήσει στη Γαλλία!

Με τέσσερις εβδομάδες να απομένουν μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού το 2024, αποκαλύφθηκε το τελικό ρόστερ της Αυστραλίας για το τουρνουά μπάσκετ.

Αν και η επίσημη ανακοίνωση για το ρόστερ είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 7 Ιουλίου, αποκαλύφθηκαν οι 12 που θα βρεθούν στο Παρίσι.

Πρόκειται για τους:

Τζος Γκίντι, Τζος Γκριν, Ντάντε Έξουμ, Τζοκ Λάντεϊλ, Ντούοπ Ριθ, Ντάισον Ντάνιελς, Τζο Ίνγκλις, Πάτι Μάιλς, Τζακ Μακβέιθ, Ουίλ Μάγκνεϊ, Μάθιου Ντελαβέντοβα και Νικ Κέϊ.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });