Εξαλλος ο Μέσι με τα επεισόδια στο Αργεντινή - Μαρόκο - Το σπάνιο και ειλικρινές μήνυμα του

Λιονέλ Μέσι

Εξαλλος ο Μέσι με τα επεισόδια στο Αργεντινή - Μαρόκο - Το σπάνιο και ειλικρινές μήνυμα του

Κώστας Τόπας 08:19 - 25.07.2024 / Ανανεώθηκε: 08:47 - 25.07.2024

Ο Λιονέλ Μέσι έσπασε τη σιωπή με ένα σχόλιο στα social media, αφού είδε τα πρωτοφανή γεγονότα που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα της Αργεντινής από το Μαρόκο.

Η «Αλμπισελέστερ», η οποία στο ρόστερ της έχει παίκτες όπως τους Χούλιαν Άλβαρες, Νικολάς Οταμέντι και Έντσο Φερνάντες πήγε στα τουρνουά ως ένα από τα φαβορί. Ωστόσο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-0 από το Μαρόκο.

Παρ' όλα αυτά, ακολούθησε η ασταμάτητη πίεση των Αργεντινών, οι οποίοι εν τέλει έκαναν το 2-1 στο 68. Ο Σιμεόνε τροφοδοτήθηκε στην περιοχή και από εκεί έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας. Μέχρι το 90λεπτο οι παίκτες του Μασεράνο είχαν πολιορκήσει το αντίπαλο μισό.

«Έκρηξη» Μασεράνο μετά την ήττα της Αργεντινής: «Το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου»

«Έκρηξη» Μασεράνο μετά την ήττα της Αργεντινής: «Το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει στη ζωή μου»

Οργισμένος με τα όσα συνέβησαν στο Αργεντινή - Μαρόκο ήταν ο προπονητής της πρώτης, Χαβιέ Μασεράνο, κάτι που δεν έκρυψε στις δηλώσεις του μετά το ματς.

Τα 15 λεπτά καθυστερήσεων τους έδωσαν την ελπίδα για ισοφάριση και τελικά αυτή ήρθε από τον Μεντίνα. Εκεί ακολούθησαν επεισόδια με κροτίδες και μπουκάλια, με αποτέλεσμα τη δίωρη διακοπή του αγώνα. Εν τέλει οι δύο ομάδες επέστρεψαν, ο Νάιμπεργκ εξέτασε τη φάση στο VAR και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Αμιόνε.

Ετσι, το Μαρόκο κράτησε και κέρδισε τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Ο Μέσι, που κέρδισε το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, δεν ήταν καθόλου χαρούμενος. Ο οκτώ φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας μπήκε στο Instagram για να ξεσηκώσει, γράφοντας: «Insolito» - που μεταφράζεται σε «Απίστευτο».

Πρόσθεσε επίσης ένα έκπληκτο emoji για να εκφράσει πώς αισθάνεται. Ο επί χρόνια συμπαίκτης του Μέσι, Χαβιέρ Μασεράνο, βρίσκεται στα ηνία της ομάδας της Αργεντινής και ήταν έξαλλος με την εξέλιξη των γεγονότων .

Ερωτηθείς για το τι συνέβη, είπε ότι ήταν «το μεγαλύτερο τσίρκο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου». Η Αργεντινή επιστρέφει στη δράση το Σάββατο, όταν θα αντιμετωπίσει το Ιράκ στο δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο Β.

21:10 - 24.07.2024

Τα highlights του Αργεντινή - Μαρόκο 1-2

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από την ήττα της Αργεντινής από το Μαρόκο στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε το Ολυμπιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου.

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });