Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου

Φωτ. IMAGO

Τι ώρα και που θα δείτε σήμερα τον τελικό του Μίλτου Τεντόγλου

Sportal newsroom 09:48 - 06.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:48 - 06.08.2024

Μετά τον Μανώλη Καραλή, ένας άλλος... ιπτάμενος, ο Μίλτος Τεντόγλου θα καθηλώσει την Ελλάδα.

Μετά τον ιπτάμενο Μανόλο, τον Καραλή που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο χθες βράδυ στο επί κοντώ, σειρά παίρνει ένας άλλος... ιπτάμενος. Ο λόγος για τον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος μετά τον περίπατο που έκανε στον ημιτελικό, αγωνίζεται απόψε στον τελικό του μήκους με στόχο τι άλλο; Το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με μία και μοναδική προσπάθεια το όριο του ημιτελικού και στις 21:15 ώρα Ελλάδος θα... καθηλώσει τη χώρα για τη μεγάλη του στιγμή. Θέλοντας να φτάσει και πάλι στο όνειρο ενός μεταλλίου και δη του χρυσού.

Τεντόγλου: «Αυτά που λένε είναι... παπατζιλίκια»! (vid)

Τεντόγλου: «Αυτά που λένε είναι... παπατζιλίκια»! (vid)

Ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις που έκανε στη μικτή ζώνη μετά την πρόκριση στον τελικό του άλματος εις μήκος φάνηκε έτοιμος για το χρυσό, ενώ σχολίασε κι όσα λέγονται για την κατάσταση του ταρτάν.

Άλλωστε και ο ίδιος δήλωσε ότι μπορεί να πηδήξει πολύ παραπάνω απ' αυτό που μας έδειξε πριν λίγες μέρες, λέγοντας ότι πήγε... σβηστά.

«Μπορώ να πηδήξω 8,15 που ήταν το όριο για τον τελικό, αλλά και τα 8,30 ήταν κατά κάποιο τρόπο ένα ελεγχόμενο άλμα. Μπορώ να πηδήξω πολύ παραπάνω, ήταν κάτι πολύ απλό για μένα σήμερα. Πήγα δηλαδή σβηστά».

Την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου για ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο θα την παρακολουθήσετε ζωντανά το βράδυ στην ΕΡΤ 2.

Θυμίζουμε πως λίγη ώρα νωρίτερα, στις 20:00, υπάρχει ο μεγάλος προημιτελικός της εθνικής πόλο γυναικών που αντιμετωπίζει την Αυστραλία και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Δείτε εδώ όλο το σημερινό πρόγραμμα

window.AdmanQueue = window.AdmanQueue || []; AdmanQueue.push(function () { Adman.adunit({id: 13402, h: 'https://x.grxchange.gr', inline: true}) });